FCSB a împins-o şi ea pe CFR Cluj pe primul loc

0
147

În timp ce Universitatea Craiova nu a putut să-şi apere poziţia de lider, meciul de la Giurgiu fiind anulat, CFR Cluj a avut parte de două meciuri mai uşoare ca antrenamentele, cu FC Botoşani şi FCSB, şi a revenit pe primul loc, cu 2 puncte peste Ştiinţa, şi cu un meci în plus. Cu Botoşaniul, arbitrul marius avram, partener de afaceri cu oficialii din Gruia, a împins CFR-ul spre victorie, cu un penalty care ar fi amuzant, dacă nu ar fi tragic. Japcă pe faţă, aşa se spune pe stadioane.

Şi fcsb a dat o mare mână de ajutor CFR-ului, care, fără Djokovic, Bordeianu şi Dan Petrescu, nu ar fi câştigat niciodată în faţa echipei lui gigi becali, dacă pe teren ar fi fost titularii, în frunte cu Man, Coman şi Tănase, şi nu nişte copii. E problema fecesebiştilor cu ce formulă joacă, dar gigi becali ar trebui să se abţină să mai vorbească de dreptate, demnitate sau alte lucruri care cu care nu are nimic în comun.

Mai mult, de teamă că prietenul lui meme stoica, Dan Petrescu, s-ar fi putut încurca şi aşa, au mai ieşit la pauză şi Moruţan şi Creţu. Iar portarul andrei vlad, debutat în Liga I chiar de Craiova, s-a umplut e penibil, când a înlesnit ambele goluri ale clujenilor. Nici măcar un goal-keeper slab ca el nu putea să gafeze în halul acela!

Într-un final, oaspeţii au luat punctele ardeleneşte, împinşi fiind spre titlu din toate părţile. Inclusiv de FRF, care a stabilit, ca niciodată, finala Cupei României, cu mai multe etape înainte de finalul campionatului, astfel încât Botoşaniul şi fcsb erau deja cu sacii în căruţă când au întâlnit CFR-ul, dar nu şi când au jucat cu Craiova.

Luni seara, cu arbitrul hoţegan la centru, CFR va avea încă un atu în faţa Craiovei, lipsită de căpitanul Bancu, cel care n-a avut ocazia să-şi ispăşească suspendarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *