Tulbă Alin Nicuşor, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru fotoliul de primar al comunei Mîrşani

0
184

Tulbă Alin Nicuşor, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru scaunul de primar al comunei Mîrşani, s-a întâlnit, marţi, 31 mai, cu cetăţenii, la târgul săptămânal, cărora le-a vorbit despre programul său electoral şi de ce trebuie ca pe 5 iunie alegătorii din Mîrşani să dea un vot de încredere pentru un primar liberal şi o echipă de consilieri locali şi judeţeni din partea PNL. Preşedintele Partidului Naţional Liberal, prof. univ. dr. Nicolae Giugea, candidat pe prima poziţie pe listele electorale ale PNL pentru Consiliul Judeţean Dolj, coordonatorul campaniei, Ștefan Stoica, George Arsene, Veta Păsculescu, Alexandru Gîdăr şi Dorin Mărgărit – candidaţi pentru mandatele de consilieri judeţeni, precum şi echipa de consilieri propusă pentru Consiliul Local Mîrşani, l-au însoţit pe Alin Nicuşor Tulbă la acţiunea din localitate.

Sunt convins că Alin Tulbă va aduce un suflu nou, bazat pe competenţă şi transparenţă în Primăria Mîrşani. Alături de consilierii locali şi judeţeni ai PNL, în frunte cu prof. univ. dr. Nicolae Giugea, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, Alin Tulbă va dovedi ca priorităţile asumate în programul de candidatură vor fi rezolvate. ”, a afirmat Alexandru Gîdăr, candidat pe listele PNL pentru funcţia de consilier judeţean.

Alin-Nicuşor Tulbă îşi va folosi toate resursele pentru ca localitate să aibă perspective de dezvoltare şi vine în faţa alegătorilor cu un program electoral care merită toată atenţia, iar Tulbă promite transparenţă totală în modul de cheltuire a bugetului local. ”PNL şi-a asumat deschiderea către electorat, prin implicarea unor oameni tineri, capabili. Candidatura lui Tulbă Alin este una firească în acest context. Este un tânăr ambiţios, cu o experienţă profesională temeinică. Colegul nostru cunoaşte foarte bine Mîrşaniul şi doreşte să dea o nouă şansă dezvoltării comunei”, a explicat liberalul George Arsene, candidat pentru Consiliul Judeţean Dolj.

Cu Alin Nicuşor Tulbă primar, la Mîrşani vor fi luate măsuri pentru realizarea unui sistem de canalizare şi vor fi reabilitate canalele de desecare pentru evitarea inundaţiilor. Liberalul vrea să amenajeje pentru producătorii agricoli un cântar auto modern şi să amenajeze târgul din localitate. De asemenea, înfiinţarea unei cooperative agricole pentru fermierii din comună şi amenajarea unui depozit pentru colectarea produselor sunt măsuri absolut necesare. Pentru crearea de investiţii la nivelul comunei, Alin Tulbă propune înfiinţarea unui centru de consultanţă gratuită privind fondurile europene pentru obţinerea de finanţare pentru proiecte agricole şi non-agricole. Referitor la Învăţământ, liberalul vrea să acorde burse elevilor merituoşi. Are în plan să integreze şi minorităţile în viaţa socială a comunei. Din punct de vedere social, îşi doreşte să facă un centru medical în localitate.

Cunosc foarte bine comuna dumneavostră. Știu problemele cu care vă confruntaţi. De aceea, este vital ca primăria, împreună cu Consiliul Judeţean Dolj, să pună în aplicare un plan împotriva inundaţiilor. Ei, bine, programul candidatului nostru are ca prim punct acest aspect. Împreună, atât la Primăria Mârşani, cât şi la Consiliul Judeţean Dolj vom rezolva această problemă. Este timpul ca generatia nouă să preia destinele comunităţilor noastre, astfel încât să putem avea o şansă pentru dezvoltare, pentru modernizare, o şansă la un viitor cu adevărat european. Votaţi Alin Tulbă la Mîrşani, votaţi proiectele noastre, votaţi PNL”, a spus Nicolae Giugea, candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj.

Biroul de presă al PNL Dolj