Gala Topul Firmelor din judeţul Dolj un eveniment dedicat excelentei în afaceri

0
485

Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj a organizat   joi, 31 martie 2022, la Restaurantul Hotel Craiovița & Events,   cea de-a XXVIII – a ediţie a Galei Topul Firmelor.

“Avand în vedere perioada dificilă pe care am traversat-o, Gala Topul Firmelor reprezintă evenimentul dedicat dumneavoastră – eroii  excelentei in afaceri ai acestei perioade,   cei care cu dăruire şi profesionalism aţi reuşit să găsiţi soluţii imposibile în cele mai grele momente,  iar pentru acest lucru noi va multumim!!!”, a spus Gabriel Vlăduţ, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie.

Forţa economică a judeţului nostru se datorează în primul rând eforturilor, abnegatiei, spiritului inovator şi  poate – adesea – sacrificiilor pe care dumneavoastră membrii comunităţii de afaceri le fac!

Topul firmelor din acest an este o recunoaştere publică a celor mai performante companii din judeţul Dolj. Clasamentul a fost realizat pe baza unei metodologii unice la nivel naţional, ţinând cont de situaţia financiară din anul 2020.

Pe locurile 1-10 din top s-au clasat 2.605 de firme din judeţul nostru, dintre care 1.377 de firme ocupă locurile 1-3.  Cu acest prilej au fost acordate premii de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 3 ani, distincţii de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 5 ani şi trofee de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri de peste 10 ani.

Printre indicatorii folosiţi la determinarea Topului Firmelor se numără: cifra de afaceri netă, profitul şi rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat, fiind structurat pe șapte domenii de activitate: Cercetare-Dezvoltare şi High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură şi Pescuit; Construcţii; Servicii; Comerţ şi Turism.

 Partenerului principal al Galei a fost AL SHEFA FARM SRL –  pentru sustinerea acordată  în ultimii cinci ani,  partenerilor gold: MENTOR S.R.L. ȘI VLADOOR SMART S.R.L.  precum şi   partenerilor silver: PROFESSIONAL CONSULTING S.R.L.; CEZ VÂNZARE S.A.; PRIMASERV S.R.L.;ELPRECO S.A.; STIL MEDIA S.R.L.; SĂULEANU ȘI ASOCIAȚII SOCIETATE PROFESIONALĂ DE AVOCAȚI CU RĂSPUNDERE LIMITATĂ; NEW AGE ADVERTISING AGENCY S.R.L.; PRINTEX S.R.L.;RESTAURANT BACOLUX S.R.L.;LEGABRIS PREST S.R.L.; INEJ COM S.R.L.;EVOBRAND S.R.L.; OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA şi RECON S.A.

Festivitatea de decernare a premiilor a fost urmată  de un dineu oficial, cu spectacol muzical, la care sunt  invitaţi agenţii economici cu cele mai bune rezultate financiare în anul 2020.