5 animații de văzut acasă

0
1074

Cea mai bună animație a tuturor timpurilor este fără discuție „The Lion King”(2019). Filmul american de dramă, regizat de Jon Favreanu a reușit să fie pelicula cu cele mai mari încasări din istoria box-office-ului american. Filmul produs de Walt Disney Pictures prezintă povestea unui viitor rege al savanei africane. Micul leu, Simba trece prin încercări grele pentru a deveni regele animalelor.

Film american de comedie 3D animat, Minionii (2015) se află și el în topul celor 5 filmelor pentru întreaga familie și se adresează oricăror categorii de vârstă. Minionii sau micile creaturi galbene sunt în căutarea unui stăpân, unui conducător, iar odată găsit viața lor se schimbă.  Kevin este cel care a găsit pentru tribul său ființa pe care să o slujească.

„Frumoasa și bestia”(1991) a fost regizat de aceeași echipă care a regizat ulterior filmele de succes ale companiei Disney. Aceasta este prima animatie nominalizată de Academia America de Film la categoria „cel mai bun film”și îi învață copiii din fața ecranelor că iubirea nu cunoaște limite. Prințul transformat în bestie trebuie să-i câștige inima frumoasei fete pentru a rupe vraja.

„Alvin și veverițele” este una dintre cele mai îndrăgite animații de copiii din întreaga lume. Filmul spune povestea celor trei veverite buclucașe. Trioul este format din Alvin, cel care intră mereu în necazuri, cel care a devenit foarte ușor vedeta grupului, Simon, veverița cu ochelari, intelectualul și Theodore, cel dolofan și sensibil. Aceste personaje apar în mai multe producții de desene animate, cum sunt: Alvin și veverițele 2, Alvin și veverițele: Marea aventură.

Zootopia este un film de animație produs de studiourile Walt Disney Pictures și este ultimul din seria celor 5 filme de văzut acasă în timpul distanțării sociale.  Filmul a câștigat premiul Globul de Aur pentru “Cel mai bun film de animație” și a fost nominalizat la Premiile BAFTA pentru “Cea mai bună animație”. În micul orășel al animăluțelor, copiii vor descoperii că dușmanii pot deveni uneori chiar prieteni.