Dolj: Șoferi depistați la volan sub influența alcoolului

0
339

Conform reprezenților IPJ Dolj, ieri 31 martie, în jurul orei 03.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, l-au depistat pe C. Mădălin, de 32 ani, din municipiul Craiova, în timp ce acesta conducea un autoturism pe str. Alexandru Macedonski din localitate, având o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Clinic de Urgență Craiova, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Posturilor de Poliție Giubega și Perişor l-au depistat pe M. Marian, de 51 de ani, din municipiul Băileşti, în timp ce acesta conducea un autoturism pe raza localităţii Perişor, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că bărbatul avea o alcoolemie de 0,54 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autoturismului a fost condus la Spitalul Municipiului Băilești pentru recoltarea de probe biologice.

În plus, azi-noapte, în jurul orei 01.15, poliţişti din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Bârca l-au depistat pe V. Răzvan, de 30 de ani, din comuna Giurgița,  în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 561 din comuna Bârca, având o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta fost condus la Spitalul Segarcea unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.