Madson, din nou ridicol

0
342

Straton – Nu prea a avut ce apăra. Clujenii au avut două mari ocazii, una la care Jakolis a şutat puţin de pe lângă poartă şi golul, la care Straton nu a avut vreo vină. Portarul Craiovei a avut o evoluţie decentă în 2016, mai bună faţă de cea din cantonamentele în Antalya, dar rămâne deficitar la reflexe şi la ieşirile pe centrări. De altfel, la faza premergătoare golului, Straton putea să iasă fără probleme să prindă mingea trimisă de la mare distanţă pe 6 metri.

Dumitraş – Urcările sale au fost dese, dar nu s-au mai finalizat cu centrări utile. În apărare şi-a făcut treaba.

Acka – Până să se accidenteze a fost depăşit la toate duelurile aeriene de Cristian Lopez, în urma unuia dintre ele apărând şi ocazia imensă a lui Jakolis. Ivorianul a fost împins de Lopez în Straton la faza în care s-a lovit destul de rău.

Iliev – A pus piciorul într-o contră puternică în debutul jocului şi i-a recidivat accidentarea.

Vătăjelu – A avut o evoluţie ok, cu excepţia unor centrări-lumânare, care nu-l caracterizează.

Mateiu – I s-a conferit rolul lui Zlatinski şi s-a descurcat bine până la accidentare. I-a oferit o pasă utilă lui Măzărache, pe culoar, în debutul jocului, dar finalizarea n-a fost pe măsura fazei.

Ivan – N-a marcat anul acesta, dar a confirmat că este un jucător important al echipei, se aşteaptă tot mai multe de la el şi beneficiază de marcaj aparte din partea adversarilor. A executat bine lovitura liberă din stânga, singura ocazie a Craiovei din prima repriză şi l-a lansat perfect pe Măzărache la cea mai mare şansă de gol a meciului.

Madson – A fost penibil în prima repriză, defazat, greoi, imprecis, pe final şi-a mai revenit.

Bancu – Evoluţie destul de consistentă, atât în bandă, unde a început, cât şi în centru, unde a trecut după ieşirea lui Mateiu.

Nuno Rocha – Nu a existat pe teren, nu i-a ieşit nimic, nici nu a încercat prea multe, una dintre cele mai slabe prestaţii de când a venit la Craiova. După ieşirea lui Mateiu a coborât uneori în linia mediană, unde este folosit la naţionala Capului Verde, dar nici de acolo nu a performat.

Măzărache – A avut două ocazii de a marca, una în prima repriză, când a tras cu dreptul mult pe lângă poartă, lansat de Mateiu şi şansa uriaşă la sprintul din debutul părţii secunde, când a amânat finalizarea, a mai eliminat doi adversari, dar a tras cu stângul pe lângă poartă. Păcat, dacă ar fi marcat un nou gol ar fi prins mare încredere. Oricum, este mai percutant decât Curelea sau Herghelegiu.

Izvoranu – Intrat prematur în joc, s-a descurcat bine şi ca fundaş şi în postura de căpitan de echipă.

Kay – S-a opus excelent la şutul care a precedat deschiderea scorului, dar din păcate a rămas jos, incomodat şi de Cristian Lopez, şi l-a scos din ofsaid pe Bud, care a marcat. A avut o evoluţie bună, ţinând cont că nu a avut meciuri în picioare în perioada de pregătire.

Băluţă – Se aşteptau mai multe de la el, după ce dezamăgise ca titular în partida de la Severin.