Dăbuleni: Consilierii locali din opoziţie s-au abţinut la votarea bugetului

2
3335

Spectacol trist, după repetate spectacole sordide, în Consiliul Loal al oraşului Dăbuleni: în ultima şedinţă nu s-a reuşit votarea proiectului de buget local pe 2023, după punerea acestuia în dezbatere publică, în vederea aducerii de amendamente. Şi expirarea termenului. La supunerea la vot proiectul de lege a fost votat de cei 8 consilieri PSD, în schimb s-au abţinut 7 consilieri PNL cărora sistematic li se adaugă Nicolae Drăgoi (Pro România) şi Victor Sărăcin (ex-PSD), ultimul un caz straniu de „ales local”, întrucât premergător „excluderii” a fost liderul organizaţiei locale a social-democraţilor. Grupul liberal din Consiliul Local este condus de Preduş Mic Ştefan, modest cadru didactic la Liceul Tehnologic din Amărăştii de Jos. Cazul cel mai „colorat” al Consiliului Local îl constituie consilierul Nicolae Drăgoi, fost primar al Dăbuleniului din partea PSD, marginalizat pentru lipsă de activitate concretă, naufragiat la Pro România.

2 COMENTARII

  1. Cand mai scrieti despre Dabuleni, solicitati si punctele de vedere ale opozitiei !!!
    Bugetul nu a fost votat pentru ca de 2 ani primarul Bajenaru, nu a prezentat Consiliului Local Dabuleni EXECUTIA BUGETARA !!! Consiliul Local nu stie pe ce s-au cheltuit banii in ultimii 2 ani , ca sa poata concepe un nou buget!

  2. P.S. Ce dezbatere publica?! Primarul a refuzat sa convoace Adunarea Populara pentru dezbaterea bugetului, desi este obligatorie prin lege! Ce are de ascuns?!!

Comments are closed.