Promisiunea lui Petre Petrescu în faţa locuitorilor din Pleşoi: „Drumul din comună va fi asfaltat în curând”

0
748

Candidatul USL la Camera Deputaţilor pe Colegiul 5 Filiaşi, Petre Petrescu, a vizitat pentru a doua oară în această campanie electorală comuna Pleşoi. Motivul pentru care Petre Petrescu a revenit în comună a fost acela de a le da oamenilor o veste bună, cadou de sărbători: deputatul USL le-a transmis locuitorilor că drumul comunal Milovan – Pleşoi va fi asfaltat în cel mai scurt timp cu putinţă.

„În Pleşoi avem primarul şi viceprimarul de la PSD, avem o majoritate în Consiliul Local, avem susţinerea locuitorilor. Acesta este şi motivul pentru care noi trebuie să fim alături de ei. Principala problemă a oamenilor de aici este drumul Milovan – Pleşoi, care face legătura cu tronsonul Predeşti – Craiova. Există două drumuri în colegiul acesta care nu sunt asfaltate, cel de aici şi cel dinspre Botoşeşti-Paia. Am luat legătura cu Consiliul Judeţean, cu domnul Florea Voinea, candidatul USL la Senat, şi vă pot promite că în mandatul acesta problema se va rezolva şi drumul va fi asfalt”, le-a transmis Petre Petrescu celor aproximativ 100 de oameni strânşi în faţa primăriei din Pleşoi.

„Vrem să avem aici, la Pleşoi, cel mai mare scor din întreg judeţul”

Şi primarul din Pleşoi, Ioan Ionescu, este dornic să vadă dorinţa concetăţenilor îndeplinită cât mai curând. „Marele nostru deziderat este modernizarea drumului comunal 76, Milovan – Pleşoi. Toţi cetăţenii îşi doresc această investiţie şi trebuie s-o realizăm în acest mandat. O altă prioritate este alimentarea cu apă curentă şi realizarea canalizării în comună. Am avut un proiect pe Ordonanţa 7, privind amenajarea cursului de apă care trece prin satele comunei, precum şi construirea a unsprezece podeţe şi a două poduri, în satul Frasin. Ne mai dorim să pietruim drumurilor care fac legătura între satele componente şi satul de centru, eventual finalizarea pietruirii spre satul Frasin, cu legătură cu comuna Brabova prin satul Pietroaia. Vrem să punem la punct iluminatul public şi să finalizăm grădiniţa cu program normal, pentru care deocamdată nu există fonduri. Vrem să-i convingem pe candidaţii USL că merită să se bată pentru noi şi să ne obţină fondurile necesare acestor proiecte şi pentru asta mi-aş dori să obţinem un scor foarte mare la alegerile de duminică. Dacă se poate, vrem să avem aici, la Pleşoi, cel mai mare scor din întreg judeţul, să depăşim 90 la sută! Rog oamenii din comună să meargă la vot şi să aleagă candidaţii USL, Petre Petrescu – deputat şi Florea Voinea – senator”, a spus primarul Ioan Ionescu.

„Primarul PDL de până anul acesta, Crişu Vasilică, a reuşit să mănânce banii locuitorilor”

Viceprimarul comunei, Iulian Bârsan, a ţinut să ne reamintească de faptul că în Pleşoi altfel ar fi putut arăta lucrurile, dacă administraţia pedelistă nu ar fi jefuit banul public. „Primarul PDL de până anul acesta, Crişu Vasilică, a reuşit să mănânce banii locuitorilor. De exemplu, Curtea de Conturi a găsit peste 7 miliarde (lei vechi – n.r.) reprezentând lucrări plătite şi neefectuate. Asta înseamnă hoţie! 5 miliarde şi ceva au fost cheltuite pentru construirea unei grădiniţe, dar aceasta nu a trecut de stadiul de fundaţie. Dacă aceşti bani ar fi fost investiţi aşa cum trebuie, viaţa oamenilor din Pleşoi ar fi putut fi mai frumoasă”, spune Iulian Bârsan, viceprimar al comunei şi preşedinte al organizaţiei PSD Pleşoi.

„Cred că vom avea asfalt în comună”

Consilierul local Cornel Pietroianu îi roagă şi el pe oameni să iasă la vot şi să le arate parlamentarilor USL întreaga lor susţinere. „Vrem să obţinem un scor foarte bun, de 90 la sută. Vrem să le dovedim domnilor Petre Petrescu şi Florea Voinea că suntem oameni care îşi cunosc interesul, care doresc să transforme comuna Pleşoi într-o comună europeană, cu asfalt, apă, canalizare”, ne-a declarat Cornel Pietroianu.  Ion Balica, de 74 de ani, pensionar, crede că primarul Ioan Ionescu este un om harnic şi că se va ţine de cuvânt: „Toţi ne-au promis că acest drum va fi făcut, însă, după cum vedeţi, până acum nu s-a putut. Cred că relaţia bună a domnului Petre Petrescu cu Consiliul Judeţean va conta şi că de data aceasta vom avea asfalt în comună”.