Mărinică Dincă a rămas prins în obsesia şantierelor

1
400

Viceprimarul Mărinică Dincă (foto), a susţinut ieri, în sala mică a Primăriei municipiului Craiova, o ultimă conferinţă de presă din funcţia pe care a reprezentat-o patru ani de zile. Deşi cei mai mulţi jurnalişti s-ar fi aşteptat la o radiografie corectă a rezultatelor slabe obţinute la alegerile locale şi poate chiar la o decizie, în ceea ce priveşte scrutinul de duminică, 10 iunie, pentru fotoliul de primar şi pentru Consiliul Local Municipal, viceprimarul Dincă şi-a continuat atacurile la adresa primarului Antonie Solomon, în aceeaşi manieră în care a facut-o pe timpul întregii campanii electorale. „Am considerat că este un lucru de bun simţ să prezint situaţia investiţiilor şi situaţia financiară a acestei instituţii. Este datoria noastră a tuturor să le spunem craiovenilor care este situaţia oraşului lor În aceşti patru ani au existat două conduceri la Primăria Craiova, una a făcut turism pe şantierele Craiovei, nu a putut să spună ce sume a adus, şi îl putem numi “turistul de pe şantiere”, pe de altă parte există o conducere care a adus aceşti bani pentru a se deschide şantierele. Dar ceea ce vreau să vă spun că este în acest moment nu putem vorbi de moştenire ci de continuitate… ”, a subliniat viceprimarul Dincă.

Voturile UNPR trecute la PDL

Prost inspirat, viceprimarul Dincă a încercat să cosmetizeze rezultatele adunând mere cu pere. Adică rezultatele obţinute de PDL Craiova le-a adunat cu cele obţinute de UNPR şi le-a trecut în contul PDL, pe motiv că s-a tradat, dar a uitat să adune şi rezultatele lui Antonie Solomon cu ale lui. Dacă ar fi făcut lucrul acesta atunci ar fi observat că exista o şansă foarte mare ca Primăria municipiului Craiova să nu fie adjudecată de candidatul USL.  „Eu am făcut această conferinţă de presă după campania electorală, nu înainte aşa cum m-au sfătuit unii dintre colegii mei. Consider că a fost un scor bun, din moment ce jumătate din colegii de partid au plecat la UNPR. S-a mers pe vot politic, s-a mers pe sancţionarea partidelor ce au fost la guvernare, s-a mers şi pe vot pentru persoana care a candidat. Acest rezultat nu m-a descurajat, ci din contră, voi încerca să mai candidez…”, a mai spus viceprimarul Craiovei.

Relaţie civilizată cu primarul Craiovei

Întrebat de modul în care vor vota consilierii locali PDL proiectelor de hotărâre dar şi despre relaţia pe care o va avea cu actualul primar, Mărinică Dincă a spus că va face opoziţie în Consiliul Local ori de câte ori va vedea decizii şi hotărâri împotriva intereselor craiovenilor iar cu edilul Craiovei va încerca să aibă o relaţie civilizată. „Dacă se va propune micşorarea taxelor şi impozitelor, dacă se va vota pentru o soluţie în ceea ce priveşte problema maidanezilor vom vota bineînţeles aceste proiecte. Dacă se va vota pentru creşterea taxelor şi impozitelor vor vota împotrivă. Colaborarea cu noul primar sper să fie civilizată, aşa cum n-a fost cea de până acum”, a precizat Mărinică Dincă. Viceprimarul Craiovei.

1 COMENTARIU

Comments are closed.