Ion Prioteasa la Rast: “Eu şi domnul Silişteanu suntem oamenii faptelor”

0
305

Însoţi de zeci de susţinători, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a participat ieri la lansarea candidatului PSD la Primăria Rast, Iulian Silişteanu, manifestarea, care s-a desfăşurat în târgul de săptămână al localităţii, bucurându-se de participarea câtorva sute de persoane. Cu acest prilej, Ion Prioteasa, candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, a afirmat că la Primăria Rast este nevoie de continuitate pentru ca localitatea să se dezvolte, iar Iulian Silişteanu trebuie să primească votul de încredere din partea locuitorilor comunei pentru încă un mandat. “Eu cu domnul Iulian Silişteanu nu vorbim prea mult, pentru că noi suntem oameni de administraţie, suntem oamenii faptelor. Sunt multe lucruri care ne apropie. Am trecut împreună prin cele mai mari urgii care s-au abătut asupra comunei. După mai bine de 130 de ani comuna a fost lovită de acele inundaţii catastrofale.  Împreună cu Iulian Silişteanu am făcut acest drum care pleacă de la Galicea şi ajunge la Rast, am adus apa, iluminatul în Rastul Nou. Dacă localitatea Rast are un viitor în următorii patru ani, atunci acesta este împreună cu mine şi cu primarul Silişteanu. De aceea vă spun să-l votaţi în continuare pe Iulian Silişteanu, primarul comunei Rast şi pentru următorii patru ani”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj şi candidat din partea USL pentru un nou mandat, Ion Prioteasa.

Comuna Rast a fost greu încercată

Candidatul PSD la Primăria Rast, Iulian Silişteanu, le-a spus locuitorilor din Rast că nu trebuie să se lase păcăliţi de cei care “”nu au bătut un cui în localitate. “Ce am făcut eu în această comună, ştiţi cu toţii prea bine. Ce vreau să fac în continuare, iarăşi ştiţi cu toţii. Observ că portocalii umblă prin Rastul Vechi. Ce să le spună oamenilor?! Probabil să le spună ce au făcut şefii lor. Ce să caute în Rastul Nou? Au bătut ei vreun cui acolo? Ei ştiu doar să ne încânte, să ne ia minţile şi banii din buzunar. Nu vă lăsaţi amăgiţi. Pe data de 10 iunie, care aveţi ciudă pe mine – bine, cine nu – ieşiţi la vot şi puneţi ştampila pe Iulian Silişteanu şi echipa PSD pentru consiliul local, pe Ion Prioteasa şi echipa USL pentru consiliul judeţean”, a declarat Iulian Silişteanu.

La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cristinel Iovan, prezent şi el la evenimentul lansării candidatului PSD la Primăria Rast, Iulian Silişteanu, a afirmat: “Comuna Rast a fost o comună greu încercată, care a renăscut din propria cenuşă. Mă refer la dezastrul pe care l-a lăsat în urmă inundaţiile din 2006. Puţini au rămas să ducă pe mai departe greul acestei comune. Unul dintre aceştia a fost primarul Iulian Silişteanu, care, zi de zi, a fost alături de dumneavoastră.  Lângă primarul Iulian Silişteanu în tot acest timp a stat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa. Sunt convins că acest parteneriat între Ion Prioteasa şi Iulian Silişteanu va continua şi după 10 iunie”.