Stoica Ştefan, candidatul PD-L la funcţia de preşedinte al CJ Dolj, s-a întâlnit cu locuitorii comunei Daneţi

3
420

Consilierul judeţean Stoica Ştefan, candidatul PD-L la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, s-a întâlnit, sâmbătă, cu peste 150 de locuitori ai comunei doljene Daneţi.

„Din discuţiile cu oamenii, am aflat că, anul trecut, în localitate au decedat 140 de persoane şi s-au născut doar 42 de copii. La un moment dat, în şcolile de Daneţi erau 1.300 de elevi, iar anul acesta doar 930. Mulţi dintre localnicii de aici au plecat în alte ţări şi i-au luat cu ei şi pe copii. Pentru cei care au rămas acasă, pentru tineri, trebuie să realizăm un program de reabilitare a grădiniţelor, a căminelor culturale. Îmi doresc pentru elevii doljeni şcoli moderne, cu mobilier nou, laboratoare, calculatoare şi acces la Internet dar şi cu grupuri sanitare în incinta şcolii”, a declarat Stoica Ştefan, candidatul Partidului Democrat Liberal pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj.

Primarul comunei Daneţi, Constantin Spiridon, candidat pentru un nou mandat de edil al localităţii, a declarat că prioritatea sa pentru următoarul mandat este realizarea sistemului de canalizare în comună. „În mandatul actual, am reuşit realizarea alimentării cu apă potabilă în Daneţi, dar acum îmi doresc să realizeze şi canalizarea. Am nevoie de 85 miliarde lei vechi şi am întocmit un proiect pentru obţinerea de fonduri europene”, a declarat Constantin Spiridon. Sâmbătă, în comuna Daneţi au fost inaugurate sediile a două unităţi de învăţământ, în satele Daneţi şi Branişte.

 

3 COMENTARII

  1. Oamenii pleaca din tara din cauza celor care au fost la guvernare. Cine a fost oare, incat se ingrijoreaza unii derbedei?

  2. În mandatul actual, am reuşit realizarea alimentării cu apă potabilă în Daneţi
    O MARE MINCIUNA MEDIATIZATA
    RETEA DE APA POTABILA NU EXISTA IN DANETI DECAT PE HARTIE SI RETEA DE CANALIZARE SUB CONDUCEREA LUI SPIRIDON NU VA FI NICIODATA.
    CINE A SCRIS ACEST ARTICOL ???

  3. În mandatul actual, am reuşit realizarea alimentării cu apă potabilă în Daneţi

    in mandatul actual am reusit sa nu realizez alimentarea cu apa potabila in daneti, am reusit sa nu-l pot ajut pe Dan Popescu sa castige licitatia pentru plantarea padurilor, am reusit sa distrug culturile oamenilor de pe zeci de hectare cu tractorul proprietate personala etc, etc …

Comments are closed.