FC Barcelona a demolat Madridul pe Bernabeu

0
143

Sezonul bun al Barcelonei sub comanda lui Hansi Flick a fost confirmat în cel mai important meci al sezonului, El Clasico, adjudecat în mod categoric de catalani chiar pe Santiago Bernabeu, scor 4-0. În 4 zile, catalanii au marcat 8 goluri celor mai bine cotate echipe din lume, Real Madrid şi Bayern Munchen.

După o repriză fără goluri, dar în care i-au prins în ofsaid de 9 ori pe oamenii lui Ancelotti, Mbappe fiind în afara jocului şi la propriu şi la figurat, cei de la Barcelona au demolat-o pe Real în partea secundă. Lewandowski a făcut dubla, dar a avut ocazii să reproducă şi acel poker de acum 11 ani contra Madridului, pe vremea când evolua la Dortmund. Colegii din atac, Yamal şi Raphinha, au marcat şi ei, reducând la tăcere fanii gazdelor. Los Blancos au fost executaţi de nişte puşti precum Casado, Yamal, Balde, Cubarsi, Pedri, Fermin Lopez, Gavi şi ce a mai găsit Flick prin La Masia, inclusiv Inaki Pena, portarul de conjunctură care a apărut ideal când nu s-a mai ridicat fanionul pentru ofsaid. Preconizatul “Balon de Aur”, Vini junior, a fost chiar junior, în timp ce juniorii Barcelonei au fost adevărate “Baloane de Aur” în devenire. Mbappe, prins de 8 ori în ofsaid, a avut un coşmar în primul său Clasico.

Barcelona are 6 puncte avans după 11 etape faţă de Real Madrid, căreia i-a produs primul eşec acasă după 42 de meciuri consecutive (31 de victorii și 11 remize). Recordul îi rămâne Barcelonei, care a legat 43 de meciuri fără eșec în perioada 2017-2018 (34 de victorii și 9 remize). Precedenta victorie a catalanilor în El Clasico fusese tot un 4-0, acum 2 ani, pe vremea lui Xavi, marcatorii de atunci, Aubameyang (2), Ferran şi Araujo, nefiind acum pe teren.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *