Gâlcă spune că vom vedea fotbal de calitate la Craiova “în anul următor”

0
623

Venit de o jumătate de an la Universitatea Craiova, Costel Gâlcă spune că nu a avut timp destul să imprime echipei un joc de calitate şi că abia “în anul următor” echipa va arăta “mult mai bine”. Gâlcă le înţelege nemulţumirea fanilor, care i-au huiduit pe jucători la finalul partidei cu Botoşani, spunând că e normal ca suporterii să fie nemulţumiţi când echipa lor nu se impune acasă cu ultima clasată.

În etapa a 14-a a Superligii, Universitatea Craiova joacă în deplasare cu Farul, luni, de la ora 21.00, la Ovidiu, iar Costel Gâlcă spune că pentru echipa sa misiunea va fi şi mai complicată, după ce echipa lui Gică Hagi a fost surclasată în runda precedentă în Giuleşti, motivaţia Farului fiind mult mai mare de a câştiga următorul meci.

„Ultimul rezultat al Farului, cu Rapid, face meciul de la Constanţa mult mai greu pentru noi. Dar echipa noastră arată mult mai bine fizic şi acesta este un plus. Farul va încerca să aibă posesia, au un joc elaborat de mult timp, o echipă lucrată, cu antrenor care a câştigat două titluri, dar sper să găsim spaţiile pentru a marca. Alibec e jucător important pentru ei, dar noi trebuie să fim atenţi la jocul nostru. La ultimul meci direct, cei de la Farul au fost superiori, mult mai buni ca noi, puteau câştiga cu 5-0, dar pe final am revenit şi chiar puteam să câştigăm. Toate meciurile cu Farul au fost dificile, dar sper să găsim echilibrul în echipă şi să luăm deciziile bune în faţa porţii. Tot timpul e greu pentru Gică să omogenizeze echipa, pentru că sunt multe plecări şi veniri şi are nevoie de timp. La cum iubeşte fotbalul, Gică nu va renunţa la post. Toţi antrenorii sunt sub presiune când nu au rezultate. Spectatorii noştri sunt nemulţumiţi că nu poţi să învingi ultima clasată şi au dreptate până la urmă, pentru că dacă avem pretenţii la titlu trebuie să câştigăm toate meciurile. Încă nu suntem omogeni, au venit în jucători noi, suntem într-un proces de transformare, avem nevoie de timp şi e normal să avem fluctuaţii. Pentru anul următor echipa va arăta altfel, mult mai bine, dar între timp trebuie să câştigăm meciurile” a declarat Costel Gâlcă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *