Consiliul Local Municipal Craiova, la ultima şedinţă din mandatul început în 2020

0
1516

În ziua de 24 octombrie a avut loc şedinţa ordinară lunară a Consiliului Local Municipal Craiova, ultima din mandatul început în 2020, care s-a desfăşurat în sediul clasic al Primăriei Craiova, reabilitat şi pus în funcţiune.  A fost una fără convulsii, toate cele 29 de puncte de pe ordinea de zi trecând fără probleme. Pe 25 octombrie, ora 16:00, va avea loc învestirea noului Consiliu Local Municipal, rezultat în urma alegerilor locale din 09 iunie 2024.

În sediul reabilitat al primăriei Craiova s-a desfăşurat ultima şedinţă a Consiliului Local Municipal, rezultat după alegerile locale din 2020. Pe ordinea de zi au fost 29 de puncte, toate trecând fără probleme de votul consilierilor. Multe dintre acestea s-au referit la bugete : rectificarea bugetelor de venituri şi cheltuieli pentru activităţile finanţate integral din venituri proprii ale unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din Craiova, pe anul 2024; rectificarea bugetului general consolidat al Municipiului Craiova, pe anul 2024; rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova, pe anul 2024; rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al SC Salubritate Craiova SRL, pe anul 2024. S-a adăugat aprobarea Programului comun de acţiune pentru deszăpezirea , prevenirea şi combaterea poleiului în municipiul Craiova, pentru sezonul de iarnă 2024 – 2025. De asemenea, s-a aprobat un proiect privind aprobarea finanţării, din bugetul de venituri şi cheltuieli al municipiului Craiova, a contribuţiei proprii a Colegiului Naţional “Fraţii Buzeşti” Craiova, în cadrul proiectului “Cooperare transfrontalieră pentru a asigura un mediu educaţional atractiv”. Nu au lipsit aprobările pentru modernizarea mai multor străzi : “Aviatorilor”, “Viilor”, “Macului”, “Salciei”, “Călmăţui”, “Dimitrie Bolintineanu”. Nu în ultimul rând, s-a aprobat Studiul de Fezabilitate pentru obiectivul de investiţii “Realizare lift exterior unitate de primiri urgenţe” – Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova.

Vine un nou Consiliu Local Municipal

Aşa cum am amintit, a fost ultima şedinţă a Consiliului Local Municipal Craiova, rezultat în urma alegerilor locale din 2020. “Mulţumim tuturor consilierilor, care, în aceşti patru ani, au muncit pentru binele Craiovei. în ziua de 25 octombrie, la ora 16:00, va avea loc învestirea noului legislativ al municipiului, în sediul reabilitat al Primăriei Craiova”, a precizat Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *