Nu rata ultimele oferte de la majoratul Auchan! Magazinele te așteaptă cu peste 1.000 de oferte

0
29

În această lună, Auchan România sărbătorește 18 ani de la deschiderea primului său magazin, oferind clienților o adevărată sărbătoare! Până pe 22 octombrie, cei care fac cumpărături în magazine au ocazia să se bucure de peste 1.000 de oferte, iar posesorii cardului de fidelitate MyCLUB Auchan au parte de avantaje suplimentare.

Majoratul Auchan vine cu surprize de neratat în ultima săptămână de oferte. Retailerul a pregătit o sărbătoare de prețuri avantajoase la mii de produse alimentare și nealimentare, oferind clienților care scanează cardul de fidelitate la cumpărături șansa de a participa la concursul special și tombola aniversară cu marele premiu de 18.000 euro.

Mai mult decât atât, clienții Auchan pot participa astăzi, 18 octombrie, la o nouă ediție specială a cărucioarelor surpriză! Între orele 14:00-19:00, cei curajoși sunt așteptați să descopere comorile din cărucior în 25 de hipermarketuri Auchan din 13 orașe, inclusiv în orașul nostru. Cu ocazia acestui eveniment, clienții hipermarketurilor Auchan pot se pot bucura de o reducere imediată de 65% față de prețul de la raft.

Cât despre ofertele speciale, iată o parte dintre reducerile de care poți beneficia vizitând magazinele Auchan în perioada 18 – 20 octombrie:

  • Păstrăv eviscerat, cu o reducere de 33%, la 23.99 lei
  • Bere blondă sticlă Heineken 6 x 0,33 l, cu o reducere de 32%, la 22.79 lei
  • Ciuperci tăiate 750gr, la 9.89 lei, cu o reducere de 31%

Vezi catalogul complet cu oferte aici: https://cloud.news.auchan.ro/catnat

Intră în tombola aniversară cu marele premiu de 18.000 de euro!

Pentru a celebra cei 18 ani de activitate, retailerul lansează o tombolă aniversară dedicată membrilor MyCLUB Auchan, oferind șanse mari de câștig. Cei care fac cumpărături de cel puțin 180 de lei folosind cardul de fidelitate, în magazinele Auchan sau ATAC Hiper Discount, intră automat în cursa pentru marele premiu de 18.000 de euro, care va fi transferat direct în contul bancar al câștigătorului. În plus, fiecare județ cu un magazin Auchan va avea un câștigător al unui premiu de 1.000 de euro, oferit pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, ca semn de apreciere pentru loialitatea clienților.

Mai multe detalii despre evenimentele din această perioadă și tombola aniversară sunt disponibile pehttp://www.auchan.ro/www.auchan.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *