Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, la Craiova : “Până la sfărşitul acestui an, se va putea circula, în totalitate, pe Drumul Expres Craiova – Piteşti”

0
66

 În ziua de 17 octombrie, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, fost premier al României, a fost prezent la Craiova şi a anunţat, că   Drumul Expres Craiova-Pitești va  fi dat în folosință, pe toată lungimea lui, până la finele acestui an,

Sorin Grindeanu a efectuat o vizită de lucru pe Drumul Expres Craiova-Pitești, tronsonul I, precizând : „15 km din Autostrada Sibiu-Pitești și 49,52 km din Drumul Expres Craiova-Pitești vor fi deschiși circulației până la finalul acestui an!  Toți cei aproximativ 65 km sunt finalizați înainte de termenul contractual (2025).  Ne bazăm pe un ritm alert și pe celelalte șantiere de infrastructură mare”. Alături de ministru s-a aflat și președintele Consiliului  Judeţean  (CJ )Dolj, Cosmin Vasile, care a menţionat:  „În acest moment, se lucrează intens pe cele două tronsoane, atât la turnarea stratului de uzură, cât și la poduri, drumuri de legătură și la montarea elementele de siguranță rutieră. Primul tronson care se va deschide va fi cel cuprins între Craiova și Balș, la sfârșitul lunii noiembrie. Drumul expres Craiova-Pitești este unul dintre cele mai importante obiective de interes rutier pentru regiunea noastră și este proiectul pe care administrația PSD l-a promis și l-a îndeplinit”. La rândul său, primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat : “Este un lucru extraodrinar , pentru Craiova şi Dolj. Avem unele probleme din strada “Bariera Vâlcii” , spre Centura de Nord, unde ar trebui făcută a străpungere. Suntem, credem, în grafic, fiind aprobaţi şi indicatorii economici. Mai sunt probleme pe Centura de  Sud, şi sunt convinsă că vom avea câştig de cauză. Trebuie să obţinem terenuri la CFR, în acestea intrând şi modernizarea Gării din Craiova ” .

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *