Şcoala Gimnazială “Sf. Gheorghe” din Craiova investeşte în educaţie

0
51

În ziua  de 18 octombrie 2024, între orele 13:00-14:00, la sediul Școlii Gimnaziale „Sf. Gheorghe” Craiova, situat pe str. “Lămâiței”, nr.4, se va desfășura activitatea prin care se evidențiază  impactul parteneriatului încheiat între Școala Gimnazială „Sf. Gheorghe” Craiova și Compania MAGNOR,  asupra calității educației oferite de unitatea de învățământ.

Evenimentul își propune să promoveze rolul semnificativ pe care îl are interacțiunea între unitatea de învățământ și mediul de afaceri pentru construirea unei societăți durabile și pentru dezvoltarea continuă a tuturor resurselor de care putem beneficia cu toții. “Compania MAGNOR susține educația, venind în sprijinul creșterii calității procesului de învățământ prin oferirea a 6 table interactive ce vor fi folosite în cadrul actului instructiv-educativ de către elevii noștri. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi oferite cadouri elevilor care au obținut rezultate foarte bune la învățătură în anul școlar anterior. Partenerul  este o societate pe acțiuni și lider de piață cu o experiență de aproape 16 ani care administrează cea mai diversificată platformă de tranzacționare pentru metale prețioase, bijuterii, produse de lux și oferă servicii de creditare pe termen scurt de tip amanet și schimb valutar, dispunând de o rețea de 25 de agenții în București și în orașele din țară.  Suntem bucuroși și recunoscători pentru faptul că, odată cu deschiderea unui nou punct de lucru la Electroputere Mall, compania MAGNOR a ales să sprijine comunitatea craioveană.

Vă așteptăm să ne fiți alături pentru a promova importanța parteneriatului școală-familie-comunitate în dezvoltarea elevilor!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *