Alb-albaştrii au încins o miuţă la Aeroport

0
50

În speranţa că echipa îşi va lua zborul către primul loc în campionat, Universitatea Craiova a participat la o acţiune organizată chiar pe pista cu avioane de Aeroportul Internaţional Craiova, aflat în plin proces de modernizare, în curând urmând a beneficia de un nou terminal. Au participat juniori din Academia Ştiinţei, în mod obişnuit se pregătesc tot în zonă, în complexul „Aripile”, dar şi Costel Gâlcă şi-a delegat patru jucători la acţiune: Takuto Oshima, Carlos Mora, Iago Lopez şi Ştefan Bană.

Juniorii s-au delectat cu un antrenament într-o locaţie inedită, au admirat de aproape avioanele, inclusiv o aterizare „live” şi s-au bucurat şi de un joc-şcoală contra unei echipe a reprezentanţilor aeroportului. Cei patru jucători de la prima echipă a Ştiinţei nu au ezitat să schimbe şi câteva pase cu cei prezenţi şi le-au promis copiilor că vor avea un parcurs mai bun în campionat. Universitatea Craiova vine după 4 meciuri în care nu a cunoscut gustul victoriei, iar luni, de la ora 21.00, întâlneşte Unirea Slobozia, pe „Ion Oblemenco”.

„E prima dată când joc fotbal pe aeroport, sunt bucur să joc cu copiii. ei sunt bucuroși și eu sunt fericit că sunt aici alături de ei. Când eram mic îmi doream să fiu fotbal profesionist, așa cum sunt acum. Sunt fericit că am marcat primul gol, a fost o situație grea pentru mine înaintea meciului, bunica mea a murit, am vorbit cu mama la telefon și i-am spus că bunica o să îmi facă un cadou. Golul l-am simțit ca pe un cadou din partea bunicii. Va fi dificil să jucăm trei meciuri în deplasare în Cupă, dar știm ce avem de făcut. Trebuie să învingem pentru club, fani și familie. O să prindem aripi în campionat şi o să dăm tot ce avem mai bun și în Cupa României”, a spus Takuto Oshima.

„Nu am jucat vreodată fotbal pe aeroport, dar mă bucur că sunt aici cu juniorii şi că le facem o plăcere. Sper să începem să câștigăm, pentru că meciurile trecute nu au fost așa cum ne-am dorit. Sper să ne revenim cu Slobozia. Încă nu ne gândim la Cupa României, o să luăm fiecare meci în parte și o să vedem la final unde ne aflăm”, a spus Ștefan Bană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *