Ziua Mondială a Primului Ajutor – „Primul ajutor și sportul”

0
108
Crucea Roșie Română va marca, sâmbătă, 14 septembrie, Ziua Mondială a Primului Ajutor. Centrul Global de Referință pentru Primul Ajutor a anunțat sloganul sub care se vor desfășura evenimentele din acest an: „Primul ajutor și sportul”.
„Ne avântăm în lumea dinamică a sportului pentru a explora modul în care primul ajutor joacă un rol crucial în menținerea în siguranță a sportivilor, spectatorilor și comunităților. De la terenul de fotbal la piscină, de la terenul de baschet la pista de maraton, competențele de prim-ajutor sunt indispensabile pentru a se asigura că toată lumea, indiferent de vârstă, se poate bucura de sport în siguranță”, transmite Federația Internațională a Crucii Roșii.
Pentru a marca această zi importantă din programul său, Filiala de Cruce Roșie Dolj va organiza, sâmbătă, în intervalul orar 14.00 – 18.00, la PROMENADA Mall, demonstrații de acordare a primului ajutor în situații de urgență. Menirea acestei activități este aceea de a atrage atenția populației asupra importanței cunoașterii regulilor de bază în acordarea primului ajutor și de a-i stimula pe cei interesați să se înscrie la cursurile de prim-ajutor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *