“U” Craiova, remiză în amicalul cu FC Argeş

0
188

În pauza competiţională, Universitatea Craiova a disputat un meci de verificare cu divizionara secundă FC Argeş, în interiorul bazei sportive „Ilie Balaci” din Lunca Jiului. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, oaspeţii deschizând scorul după un autogol al lui Danciu, iar Andrei Ivan a egalat cu un lob de la marginea careului.

Costel Gâlcă a început cu: Lung junior – Vlădoiu, Sierra, Vancea, Danciu – Căpăţână, Screciu, Houri – Mora, Paredela, Ivan. Au intrat pe parcurs: Lazar – Badelj, Oshima, Barbu, Ninaci, Koljic, Lapadatescu, Buşa.

Antrenorul oaspeţilor, Nicolae Dică, a trimis în teren următoarea formulă de start: Straton – Tofan, Garutti, Ghiocel, Briceag – Doukoure, Petrescu, A. Stoica – Dulcea, Mihai Roman, Buhăcianu. Rezerve: Crăciun,  Borța, Rădescu, Ailenei, Marco Dică, Dinoci, Seto Takayuki, Dima, Moldoveanu, Eric Nistor și Adriano Manole.

Următorul meci al echipei din Bănie va fi cu Poli Iaşi, în deplasare, duminică, 15 septembrie, de la ora 18.15, în etapa a 9-a de campionat.

Universitatea Craiova are zece jucători absenţi în această perioadă, nouă dintre ei fiind convocaţi la loturile naţionale, iar Anzor Mekvabishvili este accidentat. În condiţiile acestor absenţe, Costel Gâlcă a apelat în această perioadă la mai mulţi jucători de la academia clubului.

Astfel, Laurenţiu Popescu, Nicuşor Bancu şi Alexandru Mitriţă sunt convocaţi la naţionala României de selecţionerul Mircea Lucescu pentru partidele cu Kosovo şi Lituania, din Liga Naţiunilor, la Ştefan Baiaram a apelat Daniel Pancu pentru naţionala U21, care va întâlni Muntenegru şi Finlanda, Ştefan Bană este la naţionala U20, unde a fost chemat de Costin Curelea pentru meciurile cu Anglia şi Germania, iar Florin Gaşpăr este în lotul României U18, pentru dubla amicală cu Moldova.

Denil Maldonado a fost convocat de selecţionerul Reinaldo Rueda la naţionala Hondurasului pentru meciurile cu Trinidad Tobago şi Jamaica, din Liga Naţiunilor Concacaaf. Maldonado a fost integralist azi-noapte în victoria cu 4-0 a Hondurasului cu Trinidad Tobago.

Un alt stoper al Ştiinţei, Gjoko Zajkov, face parte din lotul Macedoniei de Nord pentru meciurile cu Insulele Feroe şi Armenia, din Liga Naţiunilor. De asemenea, fundaşul stânga al Universităţii Craiova, Basilio Ndong, a fost convocat la lotul Guineei Ecuatoriale pentru meciurile cu Algeria şi Togo, din preliminariiile Mondialului din 2026. Ndong a fost integralist în eşecul cu 2-0 din deplasare cu Algeria, el încasând un cartonaş galben în condiţiile în care l-a avut adversar direct pe Riyadh Mahrez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *