Trei schimbări de antrenori în Superligă

0
92

În prima pauză competiţională prilejuită de echipele naţionale, trei echipe din Superligă şi-au dat afară antrenorii cu care au început sezonul. La Gloria Buzău, în locul lui Andrei Prepeliţă, antrenorul care a promovat echipa în primul eşalon, a fost adus Eugen Neagoe. Buzoienii comit astfel aceeaşi gafă precum cei de la FC Argeş, care, nemulţumiţi de parcursul cu Prepeliţă, care a calificat echipa în play-off-ul Superligii, l-au dat afară şi au ajuns să tremure pentru rămânerea în Liga a II-a cu “Geană” pe bancă.

O altă echipă care şi-a pierdut antrenorul principal este viitoarea adversară a Universităţii Craiova, Poli Iaşi, care s-a despărţit de portughezul Tony. Fără ca acesta să apuce demonstreze care este nivelul său tehnico-tactic, separarea s-a produs totuşi după un meci irelevant, eşecul cu 6-2 la Hermannstadt, fiind evident faptul că acolo a fost, de fapt, o “omenie” după ce pe finalul stagiunii trecute, sibienii cedaseră fără luptă pe teren propriu punctele ieşenilor, pentru ca aceştia să se salveze.

În sfârşit, Sepsi OSK l-a dat afară pe germanul Bernd Storck, după 4 înfrângeri la rând, demonstrând astfel că echipa este în fond una…românească. Un tehnician cu mână forte, care impune reguli şi disciplină, nu rezistă în campionatul nostru, are succes cel mult pentru o scurtă perioadă, fiindcă apoi vestiarul îl elimină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *