Amical cu FC Argeş, în week-end, pentru alb-albaştri

0
68

Prima pauză a campionatului intern, prilejuită de meciurile echipelor naţionale, găseşte Universitatea Craiova cu 15 puncte în clasament după 8 etape, o agoniseală de care oltenii nu sunt mulţumiţi, iar în acest sens s-au pronunţat atât finanţatorul Mihai Rotaru, cât şi antrenorul Costel Gâlcă. Deşi au destul de mulţi jucători convocaţi la echipele naţionale, oltenii au considerat că au nevoie de un meci amical în această pauză. Astfel, sâmbătă, 7 septembrie, Universitatea Craiova va disputa o partidă de verificare cu divizionara secundă FC Argeş, în cadrul bazei de pregătire „Ilie Balaci” din Lunca Jiului, cantonamentul echipei din Bănie. 

Laurenţiu Popescu, Nicuşor Bancu şi Alexandru Mitriţă sunt convocaţi la naţionala României de selecţionerul Mircea Lucescu pentru partidele cu Kosovo şi Lituania, din Liga Naţiunilor, la Ştefan Baiaram a apelat Daniel Pancu pentru naţionala U21, care va întâlni Muntenegru şi Finlanda, Ştefan Bană va merge la naţionala U20, unde a fost chemat de Costin Curelea pentru meciurile cu Anglia şi Germania, iar Florin Gaşpăr este în lotul României U18, pentru dubla amicală cu Moldova.

În acelaşi timp, Denil Maldonado a fost convocat de selecţionerul Reinaldo Rueda la naţionala Hondurasului pentru meciurile cu Trinidad Tobago şi Jamaica, din Liga Naţiunilor Concacaaf.

Un alt stoper al Ştiinţei, Gjoko Zajkov, face parte din lotul Macedoniei de Nord pentru meciurile cu Insulele Feroe şi Armenia, din Liga Naţiunilor.

De asemenea, fundaşul stânga al Universităţii Craiova, Basilio Ndong, a fost convocat la lotul Guineei Ecuatoriale pentru meciurile cu Algeria şi Togo, din preliminariiile Mondialului din 2026. Din cauza accidentării din meciul cu Dinamo, care-l va ţine o lună şi jumătate departe de gazon, Anzor Mekvabishvili a ratat prezenţa la naţionala Georgiei pentru meciurile cu Cehia şi Albania, din Liga Naţiunilor. De asemenea, Luis Paradela este accidentat şi nu face parte din lotul Cubei pentru meciurile cu Jamaica şi Nicaragua, din Liga Naţiunilor Concacaaf.

Următorul meci de pe teren propriu al echipei din Bănie este peste o lună, cu Unirea Slobozia, iar prima partidă după pauza de naţionale va fi cu Poli Iaşi, în deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *