Alex Creţu aşteaptă o medalie de campion de la Craiova

0
35
Alexandru Crețu s-a despărţit de Universitatea Craiova, după trei sezoane petrecute în Bănie, şi a debutat deja la noua sa echipă, Al Wehda, din Arabia Saudită. Jucătorul de 32 de ani a revenit în Bănie, profitând de întreruperea campionatului saudit, fiind prezent la derby-ul cu Rapid, de pe „Ion Oblemenco”, încheiat 1-1. Universitatea Craiova, care l-a adus liber de contract pe Creţu în 2021, urmează să primească 600.000 de euro de la Al Wehda, conform transfermarkt, jucătorul având un salariu de 700.000 de euro pe an la formaţia saudită.

„Am avut câteva zile libere şi mă bucur că am venit în oraş ca să-mi susţin echipa. Cu părere de rău, nu am luat cele 3 puncte, deşi băieţii au jucat, Rapid nu a existat, în repriza a doua nu au călcat în jumătatea noastră, dar nu am luat toate punctele. Nu am stat în tribune cât am fost la Craiova, am făcut-o acum. Condiţiile sunt extraordinare în Arabia Saudită, oamenii investesc mult acolo. I-aş lua pe toţi foştii colegi lângă mine, dar le urez un campionat bun şi aştept să.mi trimită şi mie o medalie la vară, jocul echipei arată bine, de ce să nu se poată câştiga campionatul?” a declarat Alexandru Creţu.

Mijlocaşul a revenit cu un mesaj pe reţelele de socializare, inspirat pe alocuri din motto-ul celor de la FCSB (trup şi suflet pentru culori) şi a dat de înţeles că va mai reveni la Universitatea Craiova, indiferent de poziţia pe care o va avea, mai ales că a dezvoltat în Bănie şi afaceri cu imobiliare.

”A venit momentul să îmi iau rămas-bun. Sunt recunoscător pentru tot ce am realizat și trăit în cei ani ani de Universitatea Craiova. Ani in care am fost trup și suflet pentru culori, pentru suporteri, pentru tot ce înseamnă spiritul oltenesc. Vă mulțumesc pentru toată susținere. Veți rămâne mereu în sufletul meu. Vreau să le mulțumesc tuturor jucătorilor, staff-ului tehnic, medical, conducerii și tuturor angajaților clubului care m-au tratat întotdeauna cu respect. Pentru mine urmează o nouă etapă și nu-mi rămâne decât să le urez succes în continuare foștilor mei colegi. Acesta nu e mesaj de ‘adio’, ci de ‘la revedere’. Cu deosebită considerație, Alex Crețu”, a scris Creţu pe Instagram.

Alex Creţu fost prezentat de clubul saudit într-un clip special, în care apare ca un viking, chiar în ziua meciului de pe teren propriu cu Al Orobah, din etapa a doua a primei ligi. Alexandru Crețu a fost introdus în repriza secundă, în minutul 57 şi a oferit pasa decisivă pentru golul decisiv marcat în minutul 90+3, care a adus victoria gazdelor cu 2-1.

Al Wehda este pe locul 5 după două etape, cu 4 puncte, iar în etapa următoare va juca, peste două săptămâni, în deplasare cu Al Ittihad, echipa antrenată de Laurent Blanc, la care evoluează Karim Benzema, Fabinho şi N’Golo Kante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *