Gâlcă: “Trebuie să demonstrăm pe teren că suntem favoriţi”

0
77

Liderul campionatului după cinci etape, Universitatea Craiova, întâlneşte Gloria Buzău, vineri, de la ora 22.00, pe arena „Ion Oblemenco”, meci arbitrat la centru de George Cătălin Roman din Timişoara. Antrenorul oltenilor, Costel Gâlcă, speră ca echipa sa să-şi creeze ocazii şi să marcheze în duelul cu buzoienii, după ce la ultimul joc pe teren propriu, cu Petrolul, când alb-albaştrii nu au tras niciun şut pe spaţiul porţii adverse.

“Un meci complicat, pe hârtie suntem favoriţi, dar, cum am spus de fiecare dată, trebuie să demonstrăm în teren şi să câştigăm meciurile. Buzăul este o echipă bine organizată, sunt rapizi pe tranziţie, construiesc de jos, se asociază bine între linii, caută foarte mult să atragă adversarul, să joace în spaţiu, să vină pe mingea a doua. Depinde de noi cum putem să ne impunem pe faza de atac, pentru că este foarte important să marcăm, fiindcă suntem datori în faţa porţii. Suntem toţi apţi pentru joc, mai puţin Ivan. Şi Screciu a intrat cu noi, nu mai este accidentat, dar nu este sută la sută să intre în meci. Mai sunt mici probleme, dar suntem bine în general” a declarat Costel Gâlcă.

„Va fi un meci strâns, fiindcă ambele au nevoie să câştige, dar va fi un meci frumos, noi trebuie să jucăm bine pentru a rămâne în fruntea clasamentului, iar cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu voinţă putem obţine victoria” a adăugat fundaşul din Honduras, Denil Maldonado.

Foto: universitatea craiova facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *