Craiova e lider, dar Gâlcă spune că trage linie după 10 etape

0
244

Reacţiile lui Costel Gâlcă, Alex Mitriţă şi Mihai Rotaru, după victoria cu 2-1 din deplasare cu Sepsi, care readuce Universitatea Craiova pe primul loc în clasamentul Superligii:

“Puteam să încheiem meciul mult mai devreme dacă Mitriță marca la acea fază. S-ar fi desfăcut și mai mult Sepsi. Ei sunt o echipă agresivă, care practică jocul cu multe centrări. Am profitat de spațiile largi pe care ei le-au lăsat. Am spus-o de atâtea ori. Mitriță este un jucător cu o calitate individuală de invidiat. Este cel care face diferența în fotbalul românesc. Paradela e un jucător cu o personalitate foarte mare. Sper ca toți jucătorii nou-veniți să se integreze cât mai repede în echipă. Este doar începutul de campionat. Vedem după 10 etape cum stăm”, a declarat Costel Gâlcă.

“Suntem foarte bucuroși pentru cele 3 puncte. Nu se supăra nimeni dacă se termina 6-5, 7-5. A fost un meci deschis, o echipă foarte bună Sepsi, dar ne bucurăm că am câștigat. E un moment greu pentru noi, vreau să revin puțin că s-a spus că Mitriță a zis că după 3 meciuri suntem obosiți. Nu, am spus că suntem obosiți mental. Am pierdut în Conference League și a venit această nenorocire cu decesul tatălui lui Nicușor Bancu și de aceea am spus că avem nevoie de două zile libere. Golurile sunt pentru familia mea. Pe mâna dreapta am ceva de la biserică, pe mâna stângă am verigheta. Marchez pentru copiii mei, pentru soția mea, pentru familia mea”, a spus Mitriță.

“Avem speranță să mai aducem unu sau doi jucători. Are frâiele în mână Costel Gâlcă. El găsește cele mai bune soluții. Oshima, Paradela, Mora au fost aduși de el. Gâlcă a văzut 50 de atacanți în toată perioada asta. Am vrut un atacant portughez din China, dar a plecat în Turcia. Noi suntem all-in când vine vorba să luăm un jucător. Sperăm să găsim cea mai bună soluție. Mitriță trebuie felicitat pentru că a jucat în seara asta, pentru că are propunere de contract din afară. Am avut o înțelegere că vom sta la masă, el are un contract bun pe trei ani din zona Golfului. A jucat cu riscul de a se accidenta. Nu e ușor să lași câteva milioane de euro. Universitatea Craiova supraviețuiește. Nu s-a pus problema așa să plece gratis, avem ofertă. Avem două oferte din afară, dar una e și cu salariul pe masă. Oferta e venită de câteva zile. Alex nu mai are 20 de ani, face 30 de ani” a declarat Mihai Rotaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *