Doi bărbaţi din comuna Almăj au fost reţinuţi de către poliţişti

0
93

În seara zilei de 05 august a.c., poliţişti din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Melineşti au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi, de 47 şi 25 de ani, din comuna Almăj, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.

În fapt, în seara zilei de 28 iulie a.c., ora 23.55, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, de 40 de ani, din comuna Almăj, cu privire la faptul că, soţul său ar fi fost agresat fizic de către doi vecini, care ar fi vandalizat şi patru autoturisme.

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi, s-a stabilit că în urma unui conflict spontan, cei doi bărbaţi, de 47 şi 25 de ani, ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă faţă de trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 38 şi 41 de ani.

Ulterior, bărbatul de 47 de ani, folosindu-se de un obiect metalic, ar fi vandalizat patru autoturisme ce aparţin celor trei bărbaţi, iar tânărul de 25 de ani l-ar fi agresat fizic pe bărbatul de 38 de ani.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, ieri, 05 august, poliţiştii i-au reţinut pe cei doi, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul acestei zile, persoanele reţinute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *