Arestat pentru trafic de droguri de mare risc

0
16

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Acesta a fost prins în flagrant delict, de către un echipaj de jandarmi, pe o stradă din municipiul Craiova, în timp ce ar fi comercializat două doze de cocaină.

De asemenea, asupra acestuia au fost descoperite, pregătite pentru vânzare, alte trei doze din acelaşi drog de mare risc.

La data de 28 iulie 2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore.

La data de 29 iulie 2024, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *