Titularizare Dolj, datele iniţiale complete

0
65

 Aşa cum am precizat, ieri s-au afişat rezultatele iniţiale ale probei scrise la Examenul de Titularizare în învăţământul preuniversitar. În Dolj, procentul de promovare, pentru titularizare (media minimă 7,00) , a fost de 44,68 %, peste media naţională, care a fost de 41,9%. Au fost obţinute şi două medii maxime, una dintre ele fiind obţinută de un candidat din promoţia curentă. Revenim cu datele complete.

Rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2024 (înainte de înregistrarea contestațiilor) au fost publicate , în ziua de 23 iulie, pe pagina web dedicată, titularizare.edu.ro. În judeţul Dolj au fost obţinute următoarele rezultate: Rata notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 44.68%. Procentul notelor între 5,00 și 6,99 este de 33.03%.(261 candidați); doi candidați au obținut nota 10 (zece), iar 351de candidați au obținut note între 7,00 și 9,99. Note de 10 au fost obţinute la învățământ preșcolar – educatoare (1) și învățământ primar (1). Contestațiile pot fi depuse la sediul inspectoratului școlar județean Dolj sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 23 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 24 iulie, până la ora 12:00. Contestaţiile pot fi transmise si prin e-mail, după afişarea rezultatelor, până în data de 24 iulie, ora 12:00.  Rezultatele finale se afișează la sediul I.S.J. Dolj, la sediul centrelor de concurs și pe site-ul dedicat în data de 31 iulie.

În Dolj, ar putea fi ocupate toate posturile

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină atât la inspecția specială la clasă – proba practică/orală cât și la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Conform rezultatelor iniţiale, afişate astăzi, la  concursul de ocupare a posturilor vacante din învăţământul preuniversitar, s-au obţinut rezultate îmbucurătoare. “Pentru titularizare, unde media minimă este 7,00, procentul de promovabilitate a fost de 44,68%, peste media naţională, care a fost de 41,9%. În ceea ce priveşte promovarea pentru ocuparea posturilor pe perioadă determinată, unde media minimă este 5,00, s-a înregistrat un procent de 77,72 %. S-au obţinut două medii maxime, una la învăţământul preşcolar, candidatul fiind din promoţia curentă, şi la ciclul primar. Faţă de anul trecut, când s-a obţinut un procent de 50,22 %, este o uşoară scădere, dar şi numărul de candidaţi a fost diferit – acum 1.008, 974 în 2023. Cred că vom acoperi posturile”, a precizat prof. Irina  Ştefana Broscaru, inspector şcolar general – adjunct al ISJ Dolj, preşedintele Comisiei Judeţene de Titularizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *