Tragedie rutieră la Segarcea

0
795

În această dimineață, la ora 07.50, polițiști de la Poliția Orașului Segarcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, în localitate. Din păcate, o persoană implicată în eveniment a decedat.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 59 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada “Dealul Viilor”, la intersecția cu Șoseaua “Deleanu”, nu ar fi acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (TIR) condus de un bărbat de 28 de ani, din Segarcea. În urma evenimentului rutier, din nefericire, o femeie de 47 de ani, din localitate, pasageră în autoturismul bărbatului de 59 de ani, a decedat. De asemenea, alte două femei, de 25 și 47 de ani, pasagere în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la spital, iar un bărbat de 57 de ani, tot pasager, a fost preluat de un elicopter SMURD. “Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a precizat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Cronologia evenimentului

Conform celor precizate de Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” Dolj, situaţia s-a prezentat astfel: ora 08:14 – s-a intervenit la un accident rutier din care au rezultat patru persoane rănite (două conştiente, două inconştiente), cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, două ambulanţe SMURD, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi două ambulanţe SAJ; 08:21 – dintre cele două persoane inconştiente, la una se aplică manevre de resuscitare; 08:24 – cele două persoane conştiente sunt transportate la spital; 08:3 – la locul evenimentului a fost trimis elicopterul SMURD; 09:13 – persoana la care s-au aplicat manevre de resuscitare este declarată decedată.