Accidentarea lui Screciu nu este gravă

0
248

Accidentarea lui Vladimir Screciu, petrecută la meciul Universităţii Craiova cu rivala locală, fcu, nu este una gravă şi acesta chiar ar putea face parte din lotul Universităţii Craiova pentru meciul cu CFR Cluj, din prima etapă a play-off-ului, programat sâmbătă, de la ora 20.00, în Gruia. După RMN-ul efectuat, s-a constatat că internaţionalul de 24 de ani a suferit o „dezorganizare fibrilară”, nefiind vorba de o accidentare gravă.

„În urma investigațiilor medicale efectuate ieri, s-a constatat că Vladimir Screciu a suferit o dezorganizare fibrilară, dar fără probleme majore. Urmează ca departamentul medical al Științei să stabilească dacă Vladimir va putea face parte din lot pentru jocul cu CFR Cluj” a anunţat clubul Universitatea Craiova.

Totuşi, Vladimir Screciu ar putea fi menajat pentru duelul din Gruia, tocmai pentru a nu risca o recidivă şi a pune în pericol prezenţa sa pe teren în restul stagiunii, precum şi la meciurile echipei naţionale. Screciu a lipsit două luni de pe gazon, după ce a suferit o ruptură musculară în meciul cu UTA, în decembrie anul trecut.