Victorii pe linie pentru echipele SCMU Craiova

0
229

Toate echipele de sală ale Craiovei au obţinut victorii în acest week-end, având parte şi de nişte adversari mai slab cotaţi. În grupa pentru evitarea retrograării, 11-18, din Liga Naţională Masculină de Baschet, SCMU Craiova a dispus de CSM Galaţi cu 80-68 (14-15, 27-14, 11-25, 28-14), în Sala Polivalentă. Au jucat pentru echipa din Bănie: Sessoms 25 de puncte, Dragan 14, Agbelese 13, Freeman 13, Blaj Voinescu 5, Casale 4, Watson 4, Ţîbîrnă 2. SCMU Craiova este pe primul loc în grupa 11-18, iar în runda următoare joacă acasă cu Laguna Bucureşti, pe 16 martie.

„Nu ne-am putut baza pe Zotov la acest meci, ne-am dat puțin peste cap, dar nu am avut ce face. De asemenea, nici Agbelese nu a fost apt 100%, dar și-a îndeplinit misiunea cu brio. Băieții au depus efort în acest joc. Am avut abilitatea de a ne păstra calmul și jocul bun chiar și după finalul primului sfert, dar din nou, în sfertul al treilea, jucătorii au crezut că diferența e suficientă și s-au oprit din a mai juca baschet. A fost un dezastru total în actul trei, de aceea sunt supărat chiar și acum, după meci, în ciuda victoriei. În ultimele 10 minute ne-am adus aminte de startul meciului și așa am reușit să câștigăm. Trebuie să ne menținem nivelul pe tot parcursul partidei pentru a nu mai avea emoții în niciun moment“, a declarat Panayiotis Yiannaras, antrenorul Craiovei.

Echipa masculină de volei SCMU Craiova a câștigat cu scorul de 3-1 (16-25, 25-7, 25-14, 25-19) meciul disputat în deplasare, la Dej, cu Unirea, din cadrul etapei a 21-a din Divizia A1. Au evoluat pentru formaţia lui Dan Pascu: Jimenez, Stohr, Cuk, Hernandez, Călin, Durski, Tarţa, Paez, Culafic, Diaconescu – libero. În urma acestui succes, alb-albaștrii au ajuns la 40 de puncte în clasament și se mențin pe poziția a cincea. În ultima etapă a sezonului regular, SCMU Craiova joacă acasă cu Rapid, echipa care eliminat Craiova din Cupa României, competiţie pe care a şi câştigat-o.

Handbalistele de la SCMU Craiova au bifat un prim succes după opt înfrângeri la rând, câştigând în Sala Polivalentă în fața „lanternei roșii“ din Liga Florilor, Știința București, scor 30-21, în etapa a 18-a. Au jucat pentru SCMU Craiova: Curmenț, Zoqbi De Paula – Mugosa 13 goluri (3 din 7 m), Pașcan 4 (1 din 7 m), Bojicic 3, Burcea-Zamfir 3, Jipa 3, Cace 2, Milosavljevic 2, Milic, Malovic, Grigorie, Tudorică, Resetar. Pentru SCMU Craiova va urma o deplasare la Tg. Jiu, pe 15 martie.