Portarul Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid

0
228

Portarul Rapidului şi titularul naţionalei României în campania de calificare la Euro 224, Horaţiu Moldovan, care împlineşte astăzi 26 de ani, este foarte aproape de semnarea unui contract cu Atletico Madrid.

Moldovan a apărat, vineri seara, în frumoasa victorie a giuleştenilor, scor 4-3, contra echipei fcu, iar la final a declarat: “La început n-am prea crezut, când am văut că avansează lucrurile n-am putut decât să mă bucur şi să spun că e şansa vieţii mele. Credeţi că Atletico Madrid este de refuzat vreodată în carieră? Voi merge să văd ce se poate, voi munci mult.  Fotbalul este imprevizibil. Acum patru ani nu aveam echipă şi acum sunt foarte aproape să semnez cu Atletico. Este ceva SF. Colegii m-au felicitat şi speră să am o carieră de succes”.

Atletico Madrid va achita clauza de reziliere a contractului lui Moldovan cu Rapid, de 800.000 de euro. Născut la Cluj Napoca, Moldovan a mai evoluat la CFR Cluj, Hermannstadt, Ripensia, Sepsi şi UTA.

De ani de zile, titularul postului de portar la Atletico Madrid este slovenul Jan Oblak (31 de ani), unul dintre cei mai buni goal-keeperi din lume, rezervă la echipa lui Diego Simeone fiind croatul Ivo Grbic (28 de ani).