Centrul de Reumatologie din Craiova s-a mutat în sediul nou

0
2461

Centrul de Reumatologie Craiova funcționează, începând cu 15 ianuarie  2024, într-o nouă locație situată în strada Împăratul Traian numărul 18 din Craiova, locație care permite desfășurarea activității medicale în condiții optime de calitate, confort și siguranță pentru toți pacienții care se adresează unității medicale.

Echipa medicală a Centrului de Reumatologie Craiova a fost întregită cu noi medici specialiști reumatologi, cu competențe profesionale deosebite, pacienții beneficiind astfel, alături de calitatea binecunoscută, la cele mai înalte standarde, a serviciilor medicale oferite de această clinică medicală, de o și mai mare disponibilitate pentru diagnosticarea și tratarea afecțiunilor reumatologice; echipamentele medicale de înaltă performanță din dotarea Centrului de Reumatologie Craiova concură, alături de devotamentul și empatia personalului pentru pacienți, la asigurarea unei calități deosebite a actului medical desfășurat aici.

Pacienții, tratați cu empatie și profesionalism

Dezideratul Centrului de Reumatologie Craiova constă în a oferi pacienților săi o abordare medicală integrată a patologiei reumatologice, pornind de la acuratețea diagnosticării și a instituirii tratamentului convențional sau biologic până la servicii conexe actului medical, de explorare imagistică și paraclinică (ecografie musculoscheletală, analize medicale specifice, analiză posturală) cât și de recuperare medicală.

”Putem spune că profesionalismul echipei medicale și atmosfera prietenoasă din Centrul de Reumatologie fac diferența” iar ”atenția permanentă, empatia și respectul acordat pacienților noștri fac din Centrul de Reumatologie Craiova un reper pentru tratarea afecțiunilor reumatologice din Oltenia” spune coordonatorul centrului,   dr. Cristina Criveanu, medic primar reumatolog, cadru universitar al UMF Craiova.

Echipa medicală a Centrului de Reumatologie Craiova reunește medici specialiști reumatologi cu pregătire profesională deosebită: Dr. Cristina Gabriela Ene – medic specialist reumatolog, Doctor în Medicină, Dr. Carmen Marilena Dumitru – medic specialist reumatolog, Dr. Larisa Șuiu – medic specialist reumatolog și Valentina Biscoveanu – kinetoterapeut.

Sistem unic în Oltenia

În cadrul Centrului există și cel mai performant sistem de analiză și productie de sustinatori plantari personalizati, cunoscuți ca talonete, care este unic in Oltenia, pentru persoanele care acuză dureri la nivelul coloanei vertebrale, articulațiilor genunghiului și piciorului.

Centrul de Reumatologie mai pune la dispozitia pacienților următoarele servicii medicale:

* consultatii de reumatologie în contract cu CAS;

* ecografie musculoscheletală;

* 3D Spine, singurul aparat care identifică cu maximă precizie tulburările posturale vertebrale, făcând măsurători exacte a tuturor unghiurilor, deviațiilor de la linia mediană a coloanei. Identifică cu maximă precizie cauza durerii de spate. Sistemul de investigare posturală folosește tehnologia Laser IR și LiDAR, ceea ce permite efectuarea multiplelor măsurători, foarte exacte, în trei dimensiuni, printr-o singură expunere, fără iradiere.

* Kinetoterapie, care constă într-un set de exerciții medicale ce vizează corectarea unui dezechilibru la nivel motor, adresându-se unei game largi de patologii, începând de la nou-născuți până la oameni în vârstă.

* Proceduri de Fizioterapie, constând în laser-terapie, ultrasunet și curenți. Totodată, în cadrul centrului regăsim și terapia cu unde de șoc acustice (Shockwave therapy), o metodă revoluționară de tratament în medicina modernă pentru diverse patologii ale sistemului musculoscheletal.

Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite de Centrul de Reumatologie din Craiova vă rugăm accesați pagina centruldereumatologie.ro și deisramed.ro.

Pentru programări apelați 0787/640.555 sau 0351/173.950.