Tânără accidentată lângă Facultatea de Agronomie

0
353

O tânără a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, ieri, în jurul prânzului, după ce a fost lovită de un autoturism, în zona Facultăţii de Agronomie din Craiova.

Potrivit poliţiştilor Biroului Rutier, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că, Andrei Neacşu, de 25 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Dacia Logan cu numărul DJ-27-NYT pe strada “Mihai Viteazul” din municipiu, a lovit-o pe Cristina Delcioiu, de 19 ani, tot din Craiova, care a traversat strada prin faţa unui autobuz oprit în staţie. Şoferul Loganului le-a spus poliţiştilor că se angajase în depăşirea autobuzului şi n-a văzut-o pe tânăra care i-a ieşit în faţă.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă, medicii i-au acordat primul ajutor fetei rănite, apoi au transportat-o la spital, unde s-a stabilit că suferise, din fericire, doar răni uşoare. “Din cercetările efectuate a rezultat că victima s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat comisar Florentina Popescu, din cadrul IPJ Dolj.