Festivalul IntenCity: Programul pe zile şi REGULI GENERALE DE ACCES LA INTENCITY

0
11149

Începând cu 30 iunie, Festivalul IntenCity îşi deschide porţile pentru iubitorii de muzică şi vibe-uri de petrecere vechi şi noi. Evenimentul promite să sărbătorească vara cu trei seri incendiare alături de artişti de top.

În fiecare seară de festival vor fi concerte/show-uri live atât pe Stadionul Ion Oblemenco cât şi în Sala Polivalentă.

Programul de pe stadionul Ion Oblemenco se va desfăşura astfel:

30 iunie

17:00 – Kiss Kiss in the Mix cu DJ Yaang

18:00 – WRS

19:00 – Dr. Alban

19:35 – Sabrina

20:05 – Jenny Berggren from Ace of Base

20:40 – Haddaway

21:40 -Godz of Rock with Craiova Romanian Opera Orchestra

23:35 – Snap!

00:00 – Bellini with Craiova Romanian Opera Ballet

01:15 -Zdob şi Zdub

01 iulie

18:00 – Kiss Kiss in the Mix cu DJ Yaang

19:30 – Manuel Riva

21:30 – Subcarpaţi

22:45 – Mahmut Orhan

23:45 – Ummet Ozcan

01:00 – Tiësto

02 iulie

18:00 – Kiss FM party cu DJ Emil Safta şi MC Tom Crîngureanu

19:20 – Alex Ferrari with Craiova Romanian Opera Ballet

20:25 – Oceana

21:15 – Ruslana

22:30 – Enrique Iglesias

00:10 – Gianluca Vacchi

Sunteţi pregătiţi să aflaţi ce vă rezervăm şi pe scena Sălii Polivalente? Iată programul detaliat:

30 iunie

18:00 – DJ Addytzu

18:45 – DJ Gius

19:30 – Bvcovia

20:15 – Marko Glass

21:00 – Ian

21:45 – Killa Fonic

22:45 – Mindcage

23:45 – Andrew Dum

00:45 – AG Swifty

01:45 – Brad Brunner

02:45 – Dodo

01 iulie

18:00 – Andrei Yc

19:00 – Basska

20:00 – Mr. Flexxx

20:45 – Bad and Boujee

21:45 – M.G.L.

22:30 – Byga & Phila & dj h

23:30 – Doc

00:15 – Deliric x Silent Strike

01:00 – Argatu’

01:45 – Mahony

02:45 – Gabrian

03:20 – Ve.Re

02 iulie

18:00 – Your Midwife on Ice

18:45 – Dj Sauce

19:45 – Rava

20:30 – Azteca

21:15 – Nane

22:15 – Malagamba

23:15 – NotSoCommonDJ

00:15 – Sigma DJ Set

01:15 – Andre Rizo

02:15 – Yaya

03:15 – Replik

Despre IntenCity Festival

Festivalul IntenCity, care a avut prima ediţie în vara anului 2022, este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Craiova. Conceptul festivalului este să reunească anual o varietate de genuri şi influenţe muzicale, iar în parteneriat cu BCR, sponsorul principal al evenimentului în acest an, aduce împreună muzica de ieri, de azi şi de mâine.

Puteţi afla mai multe detalii despre eveniment accesând link-urile de mai jos:

https://iticket.ro/event/intencity

https://www.craiovaintencity.ro/

În această vară, pulsul oraşului întâlneşte ritmurile muzicii la Festivalul IntenCity!

 

1.REGULI GENERALE DE ACCES LA INTENCITY

 

Toţi participanţii vor fi verificaţi la intrarea în perimetrul de desfăşurare al Festivalului, în scopul asigurării atât a propriei lor siguranţe şi a siguranţei celorlalţi participanţi cât şi pentru buna desfăşurare a evenimentului. În cazul în care o persoană va refuza verificarea, organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu îi permite accesul în Festival.

1.1. În cazul în care asupra unei persoane se vor găsi obiecte ilegale (droguri sau alte substanţe interzise) vor fi sesizate organele competente şi se vor lua măsurile necesare în astfel de situaţii.

1.2. Participanţii au obligaţia ca, pe lângă bilet, să aibă asupra lor şi acte de identitate. La solicitarea persoanelor care asigură ordinea publica sau a persoanelor care fac parte din organizare, participantul are obligaţia de a prezenta documentele de acces sau de identitate.

1.3. Este strict interzisă intrarea în incinta festivalului cu următoarele:

– droguri sau orice alte substanţe interzise consumului conform legislaţiei în vigoare;

– recipiente de sticlă;

– lasere sau lampioane;

– artificii;

– articole pirotehnice, materiale inflamabile/explozive;

– umbrele (în caz de ploaie se vor folosi pelerine);

– cuţite, bâte, arme şi orice alte obiecte ascuţite care pot fi periculoase pentru ceilalţi participanţi;

– scaune;

– spray-uri;

– aparate foto sau video profesionale, inclusiv aparate DSLR sau cu obiective detaşabile;

– drone;

– produse de consum aduse din afara zonei de festival ( alimente, băuturi răcoritoare sau alcoolice, apă, conserve, cutii etc); În zona Festivalului va exista o zonă special amenajată de Food&Bar care va funcţiona pe toată durata Festivalului;

– animale de companie;

– bannere susţinute de beţe;

– goarne şi/sau vuvuzele;

– materiale ale partidelor politice sau îmbrăcăminte cu însemne politice;

– intrarea cu maşina/rulota, role, biciclete, trotinete, skate-uri, hoverboard-uri sau orice alte dispozitive de acest gen;

– orice alte obiecte care pot fi periculoase pentru ceilalţi participanţi.

Organizatorul are dreptul de a interzice accesul la festival al oricărui participant care deţine un obiect care ar putea să pericliteze siguranţa celorlalţi participanţi sau desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului.

În cazul în care se vor produce incidente, ca urmare a deţinerii unor obiecte menţionate anterior, deţinătorii acestora îşi vor asuma întreaga responsabilitate.

1.4. Este permis accesul în zona de Festival cu:

– telefoane mobile/smartphone;

– baterii externe;

– camere GoPro;

– aparate de fotografiat compacte;

– brichete;

– medicamente, insulină, picături – uz medicinal, spray inhalator pentru astm, doar dacă sunt însoţite de prescripţie medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia ce trebuie prezentată, la efectuarea controlului;

– pelerine de ploaie;

1.5. Participanţilor le este interzisă în zona de Festival orice forma de activitate economică, publicitară, demonstraţii, manifestări şi mitinguri de orice fel, împărţire de pliante/flyere.

1.6. Este interzisă vânzarea de băuturi alcoolice şi tutun către minori. În acest sens reprezentanţii organizatorului şi/sau comercianţii din zona special amenajată au dreptul de a solicita oricărui participant prezentarea unui act de identitate.

  1. PLATA ÎN FESTIVAL, BRĂŢARA, CARDUL ELECTRONIC

2.1. Achiziţionarea de mâncare, băuturi răcoritoare sau alcoolice şi alte tipuri de obiecte în cadrul festivalului se va face folosind brăţara reîncărcabilă sau cardul electronic. Brăţările se vor primi la intrare, în urma prezentării unui bilet valabil şi a unui act de identitate. Cardurile se vor putea ridica din centrele special amenajate în interiorul Festivalului. Ambele dispozitive pot fi încărcate cu suma dorită de bani la punctele de reîncărcare marcate în festival.

2.2. Menţinerea integrităţii brăţării este responsabilitatea exclusivă a participantului, acesta fiind singurul răspunzător în cazul pierderii sau distrugerii acesteia.

2.3. Participanţii au obligaţia de a purta brăţările pe durata de valabilitate a acestora, la încheietura mâinii sau, în cazul excepţionale şi bine justificate, în alt loc vizibil, cu condiţia ca brăţara să nu poată fi scoasă fără a fi deteriorată. Organizatorii Festivalului pot inspecta brăţările la intrare, la ieşire şi pe întreg perimetrul de desfăşurare al Festivalului, pe toată durata Festivalului.

2.4. Brăţările deteriorate, care au fost resigilate sau tăiate, al căror sistem de închidere a fost deschis, cele având un diametru mai mare decât încheietura purtătorului sau la care s-a intervenit în orice fel, nu sunt valabile, iar Organizatorul îşi rezervă dreptul de a reţine astfel de brăţări, de a refuza accesul persoanelor în Festival şi de a reclama situaţia autorităţilor competente.

2.5. Organizatorul nu va înlocui brăţările deteriorate sau pierdute decât în măsura în care participantul poate face dovada achiziţionării biletului corelat cu acea brăţară în mod legal. Participanţii care nu pot face această dovadă îşi pierd dreptul de a se afla în perimetrul Festivalului, fiind excluşi din acesta.

2.6. În cazul pierderii, deteriorării de orice fel a brăţării, Participantul este obligat să-şi achiziţioneze un bilet nou pentru ziua respectivă dacă doreşte să rămână în perimetrul de desfăşurare a Festivalului.

2.7. Brăţările sunt netransmisibile.

2.8. Participantii pot face REFOUND pentru fondurile rămase pe brăţara, până la finalizarea evenimentului în data de 02.07.2023.

  1. ACCESUL MINORILOR

3.1. Minorii până în 10 ani împliniţi au acces gratuit la Festival pe toată perioada de desfăşurare a acestuia, doar însoţiţi de un părinte/tutore/reprezentant legal care deţine un abonament/bilet valid. La cererea reprezentanţilor Organizatorului sau a echipei de pază şi protecţie persoana care însoţeşte minorul trebuie să prezinte orice document din care să reiasă vârsta acestuia.

3.2. Minorii cu vârsta mai mică de 16 ani au acces în incinta Festivalului numai dacă aceştia sunt însoţiţi de un părinte/tutore/reprezentant legal care va semna o declaraţie prin care îşi asumă răspunderea şi obligaţia de supraveghere a minorului. Declaraţia poate fi descărcată de pe https://iticket.ro/ sau în format fizic la casieria Operei Române Craiova. Un părinte/tutore/reprezentant legal poate însoţi un număr maxim de 3 minori.

3.3. Minorii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 18 ani vor avea acces în incinta Festivalului numai în baza unui bilet/abonament valid şi numai pe baza unei declaraţii din partea părintelui/tutorelui/reprezentantului legal prin care li se permite participarea, declaraţie care poate fi descărcată de pe https://iticket.ro/ sau în format fizic de la casieria Operei Române Craiova. Organizatorul nu îşi asumă nicio responsabilitate în ceea ce priveşte verificarea semnăturilor, respectiv modul de semnare a declaraţiilor, aceste aspecte fiind strict responsabilitatea persoanelor care prezintă declaraţiile.

3.4. Totodată, din cauza zgomotului puternic care se va produce în cadrul Festivalului,

Organizatorul nu recomandă prezenţa la eveniment a minorilor sub 7 ani.

3.5. Recomandăm ca minorii sub 5 ani să poarte căşti de protecţie fonică.

3.6. Minorilor le este strict interzis consumul de ţigări şi băuturi alcoolice.

  1. RECOMANDĂRI
  • Hidratează-te: Festivalurile pot fi obositoare, aşa că asigură-te că bei suficientă apă. Este important să îţi economiseşti energia pentru a te bucura de întreaga experienţă.
  • Planifică-ţi timpul: asigură-te că verifici programul zilnic şi îţi faci un plan pentru a nu rata momente importante.
  • Explorează: Festivalul are două scene, fiecare cu propria sa atmosferă şi gen muzical. Ia-ţi timp să explorezi şi să te bucuri de varietatea oferită.
  • Respectă regulile şi pe ceilalţi: Asigură-te că respecţi regulile şi indicaţiile organizatorilor festivalului. Fiţi toleranţi şi respectaţi spaţiul şi bucuria celorlalţi participanţi.
  • Încalţă-te comod.
  1. PLATA ÎN FESTIVAL, BRĂŢARA, CARDUL ELECTRONIC

4.1. Achiziţionarea de mâncare, băuturi răcoritoare sau alcoolice şi alte tipuri de obiecte în cadrul festivalului se va face folosind brăţara reîncărcabilă sau cardul electronic. Brăţările se vor primi la intrare, în urma prezentării unui bilet valabil şi a unui act de identitate. Cardurile se vor putea ridica din centrele special amenajate în interiorul Festivalului. Ambele dispozitive pot fi încărcate cu suma dorită de bani la punctele de reîncărcare marcate în festival.

4.2. Menţinerea integrităţii brăţării este responsabilitatea exclusivă a Participantului, acesta fiind singurul răspunzător în cazul pierderii sau distrugerii acesteia.

4.3. Participanţii au obligaţia de a purta brăţările, pe durata de valabilitate a acestora, la încheietura mâinii sau, în cazul excepţionale şi bine justificate, în alt loc vizibil, cu condiţia ca brăţara să nu poată fi scoasă fără a fi deteriorată. Organizatorii Festivalului pot inspecta brăţările la intrare, la ieşire şi pe întreg perimetrul de desfăşurare al Festivalului, pe toată Durata Festivalului.

4.4. Brăţările deteriorate, care au fost resigilate sau tăiate, al căror sistem de închidere a fost deschis, cele având un diametru mai mare decât încheietura purtătorului sau la care s-a intervenit în orice fel, nu sunt valabile, iar Organizatorul îşi rezervă dreptul de a reţine astfel de brăţări, de a refuza accesul persoanelor în Festival şi de a reclama situaţia autorităţilor competente.

4.5. Organizatorul nu va înlocui brăţările deteriorate sau pierdute decât în măsura în care Participantul poate face dovada achiziţionării biletului corelat cu acea brăţară în mod legal. Participanţii care nu pot face această dovadă îşi pierd dreptul de a se afla în perimetrul Festivalului, fiind excluşi din acesta.

4.6. În cazul pierderii, deteriorării de orice fel a brăţării, Participantul este obligat să-şi achiziţioneze un bilet nou pentru ziua respectivă dacă doreşte să rămână în perimetrul de desfăşurare a Festivalului.

4.7. Brăţările sunt netransmisibile.

4.8. Participantii pot face REFOUND pentru fondurile ramase pe bratara, pana la finalizarea evenimentului in data de 02.07.2023.