Este de acum oficial: Joe Biden şi-a anunţat candidatura pentru realegerea sa în 2024

1
2657

Preşedintele american Joe Biden (80 de ani) şi-a anunţat astăzi pe Twitter că va candida la realegerea sa în 2024 şi n-ar fi deloc exclus să-l înfrunte din nou pe republicanul Donald Trump. „Continuăm lucrul, a declarat Joe Biden pentru libertate şi democraţie”. Primul handicap al democratului a cărui popularitate rămâne mediocră este vârsta. Niciodată americanii n-au ales un preşedinte atât de în vârstă, niciodată un candidat n-a cerut să aibă cheia de la Casa Albă până la 86 de ani. Are, potrivit buletinelor medicale o bună stare de sănătate. În privinţa şanselor rămân multe necunoscute. Numele guvernatorului de Florida, Ron De Santis (44 ani) circulă de multă vreme dar încă n-a făcut nicio declaraţie în privinţa intenţiilor sale.

1 COMENTARIU

  1. Ce scrie ,Ron Paul, fizician, autor, si politician american la pensie despre Biden si clica lui?
    A furat Biden alegerile?
    RON PAUL • 24 APRILIE 2023• 600 DE CUVINTE • 15 COMMENTS • 3 NEW

    ,,Treci peste Watergate. Pe 17 octombrie 2020 sau în jurul datei de 17 octombrie 2020, atunci, oficialul senior de campanie al lui Biden, Antony Blinken, l-a sunat pe fostul director interimar al CIA, Mike Morell, pentru a-i cere o favoare: avea nevoie de foști oficiali de rang înalt din comunitatea serviciilor de informații americane să mintă poporul american pentru a-l salva pe rătăcirea lui Biden. campanie dintr-un scandal masiv al berii.

    Problema era că fiul lui Joe Biden, Hunter, și-a abandonat laptopul la un atelier de reparații, iar conținutul exploziv al computerului se scurgea. Detaliile despre aparenta corupție a familiei Biden și despre desfrânarea fiului fostului vicepreședinte erau raportate de New York Post, iar cu alegerile la mai puțin de o lună, campania Biden trebuia să distrugă povestea.”
    Ce observ eu draga ,,Cuvantul Libertatii” citind presa, pusa la zid de politicienii de azi si scrisa de jurnalisti care mai au inca un sambure de morala a profesiunii nobile de jurnalism in slujba adevarului?
    Observ ca ziarul dvs. s-a aliniat la ,,,propaganda ”impusa de stapanii Romaniei precum de altfel majoritatea jurnalelor care mai apar on line sau tiparite si continua cu cerbicie ,,albirea ” mintil romanilor! Adica ,jurnalul dvs. s-a reintors la vechiul sau nume,,Inainte”! Nimic nou sub soare, va castigati coaja de paine cum puteti! Dar sa vedem ce spune acest fost politician republican,reprezentant al Texasului despre cum a furat Biden alegerile si ,probabil cum le va fura si pentru al doilea mandat!
    ,,Așadar, conform transcrierilor recent lansate ale mărturiei lui Morell în fața Comitetului judiciar al Camerei, Blinken l-a „declanșat” pe Morell să redacteze o scrisoare pe care să o semneze aproximativ 50 de înalți oficiali ai serviciilor de informații – folosind titlurile lor guvernamentale la nivel înalt – pentru a pretinde că povestea laptopului „a avut toate semnele distinctive ale unei campanii rusești de dezinformare”.

    Pe scurt, la direcția campaniei Biden, Morell a lansat o operațiune secretă împotriva poporului american pentru a submina integritatea alegerilor din 2020. O scrisoare semnată de zeci de foști oficiali de rang înalt ai CIA, DIA și NSA ar avea cu siguranță suficientă greutate pentru a îngropa povestea despre laptopul Biden. A mers. Rețelele de socializare au împiedicat postarea oricăror rapoarte despre laptop, iar mass-media de masă puteau ignora cu ușurință povestea, deoarece era doar „propaganda rusă”.
    Desigur, poate imi veti spune ca Ron Paul e fost republicat si ii iubeste de democrati asa cum Iohannis ii iubeste pe pesedisti ! Omul pare integru si cred ca analizeaza bine subievtul despre ,,alegerile democratice” din SUA. Nu copiez tot ceea ce a publicat The Unz Review, reluand articolul autorului din Ron Paul institute, insa finalul imi da de gandit la cat de imoral poate fi un batran bolnav Ù(mintal?) care ,dupa ce a adus SUA in prgaul unui nou razboi civil mai vrea sa candideze (probabil ca sa moara in fotoliul sau de la Casa Alba , daca va castiga al doilea mandat!).
    ,,A ajutat campania de dezinformare a campaniei Biden la trucarea alegerilor în favoarea lui? Sondajele sugerează că Biden nu ar fi fost ales dacă electoratul american ar fi fost informat despre ceea ce era pe laptopul lui Hunter Biden. Deci da, au trișat la alegeri.

    Democrații și mass-media mainstream sunt încă la asta, totuși. Acum încearcă să omoare povestea despre cum au ucis povestea laptopului Biden. Acesta este un scandal care, cândva, s-ar fi încheiat cu demisie, demitere și/sau mult timp de închisoare. Dacă vor îngropa această poveste cu succes, urăsc să o spun, dar nu mai există stat de drept în ceea ce a devenit republica bananieră americană.

    (Republicat de la Institutul Ron Paul cu permisiunea autorului sau reprezentantului)”
    Cele bune sa se adune si la redactia jurnalului craiovean! Ca de propaganda sunt satul !

Comments are closed.