Sabon te așteaptă în noua oază de frumusețe din mall Electroputere Craiova!

0
814

Sabon, companie specializată în produse premium pentru îngrijirea personală, va deschide în Craiova, în data de 23 aprilie, o autentică oază de eleganță și răsfăț, într-un spațiu prietenos și modern aflat în cadrul mall Electroputere.

Iubitorii de frumos din Craiova, care au ales deja Sabon sau îl vor alege în curând, pot testa aromele unice și formulele de îngrijire premium, sub îndrumarea consilierilor de frumusețe.

Sabon este prezentă în peste 180 de locații din întreaga lume. Începând cu 1997, anul înființării, compania s-a dedicat descoperirii de noi texturi şi parfumuri, artei îngrijirii și relaxării, din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

„Ca în fiecare magazin Sabon din țară și din lume, abia așteptăm să oferim prietenilor noștri din Craiova, dar și clienților noi ce ne vor descoperi cu această ocazie, sfaturi prețioase pentru alegerea celor mai potrivite ingrediente, arome, texturi și daruri, astfel încât orice vizită pe insula noastră de frumusețe să se transforme într-o experiență memorabilă”, a afirmat d-na Elena Stamati, director de marketing la Sabon România.

Compania acordă ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele o atenție deosebită până în cel mai fin detaliu, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

„Vă așteptăm cu surprize frumoase, cosmetice inspirate de natură, parfumuri legendare, oferte irezistibile, dar și cu game noi de produse ce abia așteaptă să fie descoperite, testate și iubite”, a subliniat d-na Stamati.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.