SCMU Craiova şi-a recăpătat forma, înainte de faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup

0
351

Baschetbaliştii de la SCM Universitatea Craiova sunt într-o formă destul de bună înaintea debutului în faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup. Craiovenii au câştigat două meciuri în deplasare la rând, primul, pe terenul Rapidului, iar sâmbătă seară, echipa lui Vitaly Stepanovski a revenit cu toate punctele din deplasarea la Miercurea Ciuc. Aşadar, Csikszereda Miercurea Ciuc – SCMU Craiova 78-83 (19-13, 12-27, 24-22, 23-21).

A fost un duel între fraţii Ţîbîrnă, Bogdan, căpitanul Craiovei, şi Lucian, care activează la harghiteni, acelaşi deznodămând fiind şi în Bănie, acum câteva săptămâni, când s-a disputat restanţa din prima etapă dintre olteni şi ciucani.

Au jucat pentru SCMU Craiova: Mijovic 23 de puncte, Hopkins 20, Watson 13, Nikolic 9, Edwards 9, Palmi 3, Blaj Voinescu 2, Flanningan 2, B. Ţîbîrnă 2, Coconea.

În Conferinţa A, SCMU Craiova ocupă locul 2, cu 14 puncte, dar, alături de Ciuc, are cele mai multe meciuri disputate 9, cu un bilanţ de 5 victorii şi 4 eşecuri. Următorul meci al Craiovei este cel din prima etapă a fazei a doua a grupelor FIBA Europe Cup, cu FC Porto, miercuri, 14 decembrie, de la ora 19. În campionat, craiovenii vor juca tot pe teren propriu, cu CSM Tg. Mureş, peste o săptămână.