O mutare interesantă pe piața transferurilor: Andrei Ciobanu va evolua pentru Rapid în noul sezon

0
1256

Clubul Rapid vine cu o surpriză neașteptată pe piața transferurilor – Andrei Ciobanu, un fotbalist de mare viitor. Ambițiile clubului sunt mari pentru anul competițional viitor, visând chiar să câștige titlul de campioană a României și să lupte cu principalele contracandidate din campionat F.C.S.B., C.F.R. Cluj sau Universitatea Craiova.

Noua „perlă” a echipei giuleștene

După o serie de negocieri intense care au durat aproape două săptămâni, actuala echipă  Farul Constanța și Rapid București au ajuns la perfectarea unui acord de transfer, în valoare de 100.000 de euro pentru Andrei Ciobanu.

Alegerea jucătorul de a veni în Giulești a fost influențată și de colaborarea foarte bună a tânărului mijlocaș cu Adrian Mutu, în perioada în care tehnicianul giuleștenilor pregătea reprezentativa României U21. A fost semnat un contract pe cel puțin două sezoane, iar jucătorul urmează a se alăture, cât mai repede, echipei aflate în cantonament.

Astfel, lotul Rapidului se îmbogățește cu o adevărată „perlă”, iar pasionații de pariuri sportive vor ține cont de această reconfigurare a echipei rapidiste ce crește real șansele de câștig în meciurile viitoare. Mai multe informații relevante puteți citi pe site-ul casei de pariuri Superbet – https://sportlocal.ro/case-pariuri/superbet.

De ce Andrei Ciobanu?

Andrei Ciobanu este un tânăr fotbalist, născut în orașul Bârlad și care a crescut și a fost format ca jucător profesionist la Academia lui Gheorghe Hagi. Debutul său în campionatul intern s-a produs în anul 2016, într-o partidă Viitorul Constanța – Astra. Mijlocașul din Constanța devenit treptat unul dintre jucătorii de bază a selecționatei de tineret a României, fără să debuteze încă la echipa reprezentativă a României. Cu echipa sa de club, Viitorul, a fost campion în anul 2017, iar în sezonul trecut de campionat Andrei Ciobanu a jucat 31 meciuri și a reuşit 2 goluri şi 3 pase decisive.

Prezența sa în echipa de baza a constituit un motiv de bucurie pentru pasionații de pariuri sportive de la casa de pariuri Unibet (https://sportlocal.ro/case-pariuri/unibet).

Pe plan internațional, tânărul fotbalist s-a evidențiat cu naționala de tineret U21 la Campionatul European din anul 2019, atunci când România s-a calificat până în semifinalele competiției. El a reușit un gol impresionant în meciul împotriva Olandei, din lovitură liberă, o execuție tehnică care a făcut înconjurul lumii și îl aducea în atenția echipelor europene de renume. De asemenea, el s-a remarcat la Olimpiada din 2021, jucând bine în toate meciurile din faza grupelor.

Acum Ciobanu se află într-o etapă de relansare a carierii sale, alegând pentru viitorul său echipa Rapid din București, lipsind în ultima perioadă ofertele din străinătate au întârziat să apară.

Ce-și propun rapidiștii pentru noul sezon de competiție internă

Giuleştenii se pregătesc serios pentru noul sezon, an în care vor împlini 100 de ani de existență. Astfel, gruparea patronată de Dan Şucuşi Victor Angelescu are obiective importante, motiv pentru care vrea ca antrenorul Adrian Mutu să aibă la dispoziţie cei mai buni jucători posibili.

Adrian Mutu a anunțat că Rapid va oficializa alte transferuri importante, unele chiar internaționale, iar noii jucători vor semna contractul în următoarele zile. Cu această echipă puternică, ambițiile rapidiștilor sunt de a lupta pentru câștigarea campionatului, alături de numele grele din fotbalul românesc.