Tânără de 18 ani, ţinută cu forţa într-un imobil din Craiova. Un suspect reţinut de poliţişti

0
398
Ieri, poliţiştii poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 31 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infractiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Acesta va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunerile corespunzătoare.
În noaptea de 16/17 februarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi , prin apel 112, de către o tânără, de 26 de ani, din Melineşti, cu privire la faptul că, prietena sa, o tânără de 18 de ani, din comuna Calopăr, este ținută contrar voinței sale într-un imobil, din Craiova, însă nu cunoaşte adresa exactă. La nivelul Secţiei 3 Poliţie Craiova, s-a constituit un colectiv de lucru în vederea identificării locaţiei în care s-ar afla tânăra în cauză şi stabilirea situaţiei de fapt. La scurt timp după sesizare, la sediul poliţiei s-a prezentat tânăra de 18 ani, care a declarat că, în timp ce se afla pe strada “Mitropolit Firmilian”, din Craiova, ar fi fost introdusă cu forța într-un autoturism de către un bărbat, iar ulterior condusă, într-un imobil din Craiova, unde ar fi fost tinută, aprozimativ o oră,  împotriva voinţei sale, fără a fi agresată. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.
În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, a fost identificată persoana bănuită  de comiterea faptei, ca fiind un bărbat de 31 de ani, din Craiova, care a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj. În cursul zilei de astăzi,  cel în cauza urmează să fie prezentat Judecătoriei Craiova, cu propunere de arestare preventivă.