Prinși sub dărâmături

0
820

Doi bărbați care efectuau lucrări de consolidare la o casă în Ghizdăvești, comuna Celaru, au fost prinși sub dărâmături. 

Unul dintre ei, în vârstă de 47 de ani, a fost scos de persoanele aflate la fața locului, iar pompierii încearcă acum să-l salveze și pe cel de-al doilea. „Astăzi, pompierii doljeni au fost solicitați să intervină în localitatea Ghizdăveni, comuna Celaru, pentru salvarea unor persoane de sub dărâmăturile rezultate ca urmare a lucrărilor de consolidare executate la o casă de locuit.
La sosirea forțelor de intervenție, o victimă, bărbat în vârstă de 47 de ani, fusese deja extrasă de sub dărâmături de către persoanele de la fața locului, fiind conștientă și cooperantă, deși prezenta fracturi la un antebraț. Cea de-a doua persoană surprinsă sub dărâmături este încă blocată, dar conștientă, efectuându-se manevre pentru scoaterea acesteia de sub dărâmături”, informează ISU Dolj. Vom reveni.

Ultima oră: Cu toate eforturile depuse de salvatori, cea de-a doua victimă – în vârstă de 63 ani – a fost declarată decedată.