Duetul “Ya-Ya” aduce victoria Ucrainei, pe Arena Naţională

0
427

Ca şi în primul meci de la Euro, pierdut cu 2-3 în faţa Olandei, duetul “Ya-Ya”, respectiv Yarmolenko-Yaremciuk, a marcat pentru Ucraina, naţională care de această dată a reuşit un succes, 2-1, contra Macedoniei de Nord, pe Arena Naţională din Bucureşti. Cei doi atacanţi au punctat în prima repriză, iar Alioski a redus diferenţa, în continuarea unui penalty pe care îl ratase. Şi ucrainenii au irosit o lovitură de pedeapsă, prin Malinovski, în minutul 83, dictată de arbitru pentru un henţ, după ce a urmărit reluarea, pe monitor.

Macedonia de Nord rămâne fără punct, în timp ce Ucraina are 3, la fel ca Olanda şi Austria, care completează runda în seara aceasta, cu meciul direct.

Ucraina – Macedonia de Nord 2-1 Au marcat: Yarmolenko ’29, Yaremciuk ’34 / Alioski ’57.

Ucraina: Bushchan – Karavaiev, Zabarnîi, Matvienko, Mikolenko – Stepanenko  – Yarmolenko (Tsygankov ’70), Shaparenko (Sidorchuk ’78), Zinchenko, Malinovski (Sobol ’90+2) – Yaremciuk (Besedin ’70). Selecţioner: Andrei Şevcenko.

Macedonia de Nord: Dimitrievski – Ristovski, Velkovski (Trickovski ’86), Musliu – Nikolov (Trajkovski ’46), Ademi (Ristevski ’86), Spirovski (Churlinov ’46), Alioski – Bardi (Avramovski ’77), Elmas – Pandev. Selecţioner: Igor Angelovski.

Arbitru: Fernando Andres Rapallini (Argentina).