Real Madrid şi Man City, în semifinalele Champions League

0
754

Real Madrid şi Manchester City au întregit careul Champions League, calificându-se în semifinale, speculând avantajul luat în prima manşă. Aşadar, în semifinale vom avea: Real Madrid – Chelsea şi Manchester City – PSG.

Învingătoare cu 3-1 acasă, în faţa lui Liverpool, Real Madrid a reuşit să reziste pe Anfield, unde a remizat, scor 0-0. “Cormoranii” au întors acum 2 ani un 0-3 cu Barcelona, dar de această dată, fără public alături, ocaziile nu s-au mai transformat în goluri, având în faţă şi un Courtois în seară specială. Madridul a jucat la rezultat, apărându-se bine, aşa cum au reuşit cu câteva zile în urmă şi în El Clasico, trupa lui Zidane obţinând maximum din dubla cu Liverpool şi duelul de mare tradiţie cu Barcelona.

Borussia Dortmund a fost pentru 40 de minute în semifinale, conducându-o pe Man City cu 1-0, prin golul lui Bellingham, din minutul 15, de această dată nemaifiind un Haţegan care să-l anuleze. Mahrez (55, din penalty) şi Foden (75) i-au asigurat lui Guardiola o calificare linştită, printr-o victorie similară celei din prima manşă.