PSD anunţă că mută fonduri de la servicii la sănătate

0
362

Social-democraţii au susţinut, astăzi pe Facebook, că serviciile secrete, care s-au ocupat în ultimii ani mai mult cu protocoale secrete şi ilegale, se vor descurca foarte bine şi cu mai puţini bani dacă îşi restrâng activitatea strict la atribuţiile legii.

„MAI MULŢI BANI PENTRU SĂNĂTATEA COPIILOR, MAI PUŢINI PENTRU PRACTICILE NESĂNĂTOASE ALE SERVICIILOR. Decizia politică de ieri a PSD a fost de a pune copiii şi sănătatea înaintea serviciilor secrete, care în ultimii ani s-au ocupat mai mult de protocoalele secrete ilegale decât de apărarea securităţii naţionale.

Dacă îşi vor restrânge activitatea strict la atribuţiile prevăzute în lege se vor descurca foarte bine cu mai puţini bani, iar diferenţa poate fi transferată la programele naţionale de sănătate pentru copii”, precizează, luni, social-democraţii pe pagina de Facebook a PSD.

Liviu Dragnea a spus, duminică seară, după discuţiile despre buget, că intenţionează ca o sumă importantă din fondurile serviciilor secrete să ajungă la Sănătate, pentru programele destinate copiilor, precum alocarea de vitamina D sau schemele pentru diabetici. ( sursa : mediafax.ro=