Târg de joburi, în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu”

0
803

Organizaţia studenţească AIESEC Craiova, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova şi compania Cummins Generator Technologies, organizează pe 3 şi 4 noiembrie, în intrevalul orar 10.00-17.00, „Zilele Carierei 2011”, eveniment ce va aduce în Bănie cel mai mare târg de joburi din această toamnă. Potrivit organizatorilor se vor implica 20 de companii.

Târgul se derula în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova şi le va oferi craiovenilor posibilitatea de a se informa în legătură cu locurile de muncă disponibile, dar şi cu criteriile ce trebuie îndeplinite în vederea angajării. „Oferta redusă din sectorul de muncă adresat studenţilor, şi nu numai, dar şi lipsa de informare a cetăţenilor cu privire la cererea şi oferta unor companii de renume care activează constant pe piaţa muncii, a determinat conceperea unui eveniment de acest gen. Târgul oferă tuturor craiovenilor nu doar posibilitatea de a interacţiona cu angajatorii şi de a se informa cu privire la oferta locurilor de muncă disponibile, ci şi cu privire la criteriile de selecţie în vederea angajării. Caracteristicile unui târg de cariere reuşit se măsoară în funcţie de numărul persoanelor care ştiu să profite de o astfel de oportunitate, persoane conştiente că un astfel de eveniment poate face diferenţa şi îi poate ajuta să îşi găsească un loc de muncă adecvat cerinţelor personale”, a precizat Anca Mic, purtător de cuvânt al organizaţiei studenţească AIESEC Craiova.

Printre societăţile care şi-au confirmat deja  prezenţa în cadrul evenimentului se numără Pirelli Tyres, Adecco, Obiettivo Lavoro, LIDL, Manpower, NetRom, Johnson Controls, Magna, Kautex sau Cummins Generator Technologies.

Organizatorii le recomandă tuturor celor interesaţi să viziteze târgul de cariere şi să afle detalii chiar de la „sursă”, să depună cât mai multe CV-uri.