Victor Becali: „Mititelu e un turnător, trebuie mâncat cu muştar!”

1
403

Agetul FIFA spune că dacă DNA va trece la dosarele fostului patron al Ştiinţei „o să-i dea 486 de ani”

Agentul de jucători Victor Becali spune că dezafilierea Universităţii Craiova a fost dictată după regulament şi DNA nu va descoperi nimic ilegal la FRF în acest caz. Victor Becali îl consideră „turnător” pe fostul patron al Ştiinţei şi crede că în cele din urmă DNA nu va mai avea nevoie de acesta şi îl va cerceta pentru anumite „dosare”, care i-ar aduce ani buni de detenţie lui Mititelu. ” Să cheme pe cine vor la DNA, toată lumea dacă e chemată în faţa organelor statului, trebuie să te ducă şi să dea socoteală.Universitatea a primit două termene să-şi retragă procesele pe care le are cu FRF. La aceea vreme, Mititelu apărea pe toate posturile de televiziune şi spunea că nu îşi retrage nimic, şi acum spune că nu i-ar fi dat în judecată. Dacă nu-i dădea în judecată, nu aveau cum să-l  dezafilieze. Mititelu e la Cântarea României, cântă pe mai multe voci. Îi trebui niţel muştar, să-l perpelească uşor prin muştar şi să scăpăm de el şi de turnătoriile lui. El poate să se întâlnească cu mine doar dacă între noi doi e muştar, ca să-l mănânc. Acum ani de zile îmi cerea voie să se aproprie de mine ca să vorbească cu mine. Când era Piţurcă la Craiova, şi Cămătaru era preşedinte şi Mititelu îi ducea geanta. Când mânca echipa, Mititelu aştepta la uşă şi apoi intra. La fel şi cu noi, aştepta întâi să se terminăm discuţia, de atunci a rămas cu problema de turnat. O să toarne până o să vină unu nou pe la DNA şi o să dea peste dosarele lui şi o să-i dea 486 de ani. Că se mai satură şi lumea de el!”, a comentat agentul într-un interviu la Radio Gsp.

Mititelu, într-un comunicat: „Dragomir e mincinos şi ipocrit”

Dumitru Dragomir nu va avea parte de o sărbătoare tihnită de ziua sa onomastică, Mititelu, hărţuindu-l permanent pe preşedintele LPF. În numele defunctului club din Bănie, Mititelu a redactat ieri un fel de comunicat prin care vrea să demonstreze ipocrizia lui Dragomir în cazul Ştiinţei. Astfel, şeful Ligii ar fi afirmat în 2005 că a virat banii din drepturile TV cuveniţi clubului Apulum Alba Iulia în contul unui pensionar din Braşov. „Puteam să trimit banii şi în contul unui câine, atâta timp cât Apulum mi-a dat hârtie să îi trimit acolo. Ce, eu sunt verificator de conturi sau recuperator să mă intereseze?!” spunea Dragomir la acel moment. „Dragomir a încercat să justifice în mod aberant decizia de excludere a Univertsităţii Craiova invocând o aşa-zisă plată a drepturilor tv către U Craiova în contul unei societăţi neafiliate la FRF/LPF. E un ipocrit şi un mincinos”, se specifică în comunicatul emis ieri de Mititelu. Dragomir a scăpat astăzi, de ziua sa onomastică, de o vizită la DNA, însă mâine va fi prezent acolo împreună cu preşedintele FRF; Mircea Sandu, pentru a oferi lămururi în cazul excluderii Universităţii Craiova. În schimb, alţi 8 membrii ai Comitetului Executiv al FRF vor răspunde chiar astăzi întrebărilor procurorilor DNA interesaţi de cazul dezafilierii clubului din Bănie.

 

1 COMENTARIU

  1. pana una alta acest descreerat de Becali a beneficiat de vanzarea jucatorilor lui Mititelu si acum ii pute! las ca-i ia si pe el Dna la intrebari ce a facut cu jucatorii si cum lucreaza cu 2 contracte , unul la fisc,altul la buzunar propriu! Aici e buba! Iar tu,cosmine cum sai sa sugi ,tata ce vomita altul! numai contra lui Mititelu sa fie !Va mananca el,ba !!!. Daca tacea era bun. Voi cu banii si el …? asa cica “toarna”? pe mata o toarna, muivash !

Comments are closed.