„Toleranţa într-o lume a diversităţii”

0
391

Asociaţia „Ține de Noi” împreună cu Fundaţia „Hanns Seidel” şi în cooperare cu Asociaţia „AD REM” şi Acţiunea pentru Renaşterea Craiovei (ARC) au plăcerea să vă invite la data de 14 noiembrie, de la ora 17:00, la conferinţa cu tema „Toleranţa într-o lume a diversităţii”.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Craiova şi se va desfăşura în Aula Magna (Calea Bucureşti, 107D).

Conferinţa „Toleranţa într-o lume a diversităţii” pune în discuţie perspective asupra unui concept cu o aplicabilitate vastă în societatea contemporană şi urmăreşte să conştientizeze publicul cu privire la importanţa toleranţei într-o lume a globalizării şi a diversităţii.

Evenimentul va fi moderat de avocatul Lucian Bernd Săuleanu şi va avea ca invitaţi speakeri cu experienţă în domenii diferite, de la psihologie, mass-media, educaţie până la domeniul juridic şi mediul comunitar.

Conferinţa are loc în contextul aniversării Zilei Internaţionale a Toleranţei, marcată anual pe data de 16 noiembrie, începând din anul 1995.