Sinucidere înfiorătoare la Uzina Ford

0
402

Un bărbat de 43 de ani, angajat al Uzinei Ford Craiova, a murit, ieri, în jurul orei 14.00, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Acesta fusese adus la spital de ambulanţa fabricii, după ce colegii l-au găsit în toaletă, într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat şi cu alte câteva plăgi pe mâini şi pe picioare, pe care şi le provocase cu un cutter. Poliţiştii spun că nu sunt suspiciuni cu privire la deces, fiind vorba despre o sinucidere, însă cercetările continuă pentru stabilirea motivelor care l-au determinat pe bărbat să recurgă la un gest de asemenea brutalitate.

Un angajat al Uzinei Ford, Dan Emil Stănescu, în vârstă de 43 de ani, care lucra ca şef de linie de asamblare, a fost găsit ieri, în jurul orei 13.00, de un coleg de serviciu, într-o baltă de sânge, într-o toaletă a fabricii. Lângă bărbat a fost găsit un cutter, cu care acesta îşi provocase mai multe răni la mâini şi picioare şi îşi tăiase gâtul. Se pare că colegii bărbatului şi-au făcut griji pentru că nu mai ieşea din toaletă şi au intrat peste el. L-au chemat pe medicul fabricii, care i-a acordat primele îngrijiri, apoi Stănescu a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Aici însă bărbatul a ajuns în stop cardio-respirator şi manevrele de resuscitare efectuate mai bine de jumătate de oră au rămas fără efect.

“La ora 13.12, la Unitatea Primiri Urgenţe a spitalului a fost adus cu ambulanţa Uzinei Ford un pacient care era în stop cardio-respirator. Bărbatul prezenta mai multe plăgi tăiate la nivelul regiunii cervicale, adică la gât, antebraţelor şi gleznelor, plaga cu risc vital fiind cea situată în regiunea cervicală lateral-dreapta, pentru că era profundă, fiind atinse vasele de sânge. Manevrele de resuscitare au rămas fără rezultat, astfel că la ora 13.45 a fost declarat decesul pacientului”, ne-a declarat dr. Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Reprezentanţii IPJ Dolj spun că nu sunt suspiciuni cu privire la decesul angajatului Ford, fiind vorba de sinucidere. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost dus la morgă, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei exacte a morţii. Poliţiştii fac în continure cercetări pentru a stabili motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest. Din câte au precizat reprezentanţii Uzinei Ford, bărbatul nu avea probleme la serviciu, însă cunoscuţii spun că era divorţat şi că este posibil să fi avut probleme financiare.