Reacţii după meci

0
412

Concluziile lui Devis Mangia despre partida din Copou: „A fost o partidă dificilă, dar am reuşit să ne impunem şi sunt mulţumit. Vreau să felicit adversarii, pentru că au făcut un meci de o calitate deosebită. Noi am fructificat ocaziile şi cu ceva mai multă atenţie puteam închide mai devreme meciul. Nu m-am temut după autogolul lui Tiago, a fost o eroare, dar am avut puterea să reîncepem să atacăm. Nu am riscat mult spre final, însă şi aşa puteam marca golul al treilea. Repet, cred că Iaşi e o echipă bună, este greu să te impui contra lor. Până în minutul 80 am avut dificultăţi în menţinerea posesiei mingii, ceea ce demonstează că Iaşi are valoare. Nu ne gândim la primul loc, ci la meciul de vineri, cu Chiajna. Alte calcule nu fac”.

Autorul primului gol, Gustavo, a declarat: „Este o victorie importantă. Am avut un meci greu, Iaşi a demonstrat că este o echipă bună, dar sunt fericit pentru gol şi pentru succesul înregistrat. Nu ne-a fost teamă că o să pierdem după autogolul lui Tiago. Am făcut un joc bun, cu posesie şi ne-am creat ocazii prin mine, Băluţă şi Burlacu. Am reuşit să marcăm din nou prin Băluţă şi asta a fost tot. Lucrăm foarte mult fazele ofensive şi acum se vede în teren. Mă bucur că am ajuns la cota şase goluri marcate, sunt foarte fericit, dar este meritul tuturor, nu numai al meu“, a declarat Gustavo.

Căpitanul Ştiinţei, Alex Băluţă, a spus: „A fost un meci disputat. Ieşenii au pasat foarte bine, nu prea ne-au dat soluţii, dar mă bucur că am reuşit să înscriem al doilea gol, apoi am mai ratat câteva ocazii. Sunt fericit, plecăm cu cele trei puncte. Nu m-am temut după golul primit că am putea pierde, pentru că mai era mult timp de jucat, am făcut un pressing avansat şi mă bucur că am marcat golul victoriei. Ne pregătim foarte bine la antrenamente, lucrăm mult faza ofensivă, avem trasee de joc, care se văd în timpul partidelor şi golurile nu au fost întâmplătoare. Mă bucur că suntem pe un drum bun şi sper să nu ne abatem, pentru că mai este mult până la sfârşitul campionatului. Mulţi ne văd printre favoriţi, dar noi trebuie să încercăm să adunăm cât mai multe puncte. Ne aşteaptă o deplasare grea la Chiajna, apoi vom reveni şi noi acasă, pe stadionul cel nou, şi trebuie să fim modeşti şi să muncim bine ca să terminăm cât mai sus în clasament“, a declarat Alex Băluţă.

Antrenorul gazdelor, Flavius Stoican, a declarat: “Greşelile ne costă. Nu trebuie să ne mulţumim că jucăm bine, trebuie să câştigăm şi puncte. Mă deranjează faptul că sunt greşeli despre care discutăm constant, pentru că s-au mai repetat. Exersăm mult la antrenamente, dar greşelile se repetă, iar acest lucru mă deranjează. Mă îngrijorează că luăm goluri cu atâta uşurinţă. Golul doi primit a fost unul de amatori. Obiectivul nostru este să mergem în play-off, sper că îl putem atinge”.