Dolj: Cercetaţi penal pentrui conducere fără permis

0
366
razie-rutiera-300x210Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, sâmbătă, 5 august a.c., în jurul orei 08.30, agenţi de poliţie din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflaţi în serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, l-au depistat pe Pardalian D., de 49 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Râului din Craiova, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.        
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.15, o echipă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 4 Poliţie, efectuând serviciul de patrulare în cartierul Rovine, au oprit în trafic pentru verificări, pe Calea Bucureşti, un autoturism la volanul căruia a fost identificat Marius M., de 37 de ani, din comuna Castranova, Dolj. Din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.
În aceeaşi seară, la ora 23.15, lucrători ai Secţiei Nr.8 Poliţie Rurală Rast, aflaţi în serviciul de patrulare, l-au depistat pe Teodor R., de 23 de ani, din comuna Bistreţ, Dolj în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulaţie, pe D.N. 55A – în comuna Bistreţ, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Pe numele celor în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie, în sarcina tânărului de 23 de ani fiind reţinută şi infracţiunea de conducere a unui vehicul neînmatriculat.